.

.

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Hand made

FACE ME YMS 044
Mennyt viikko oli yhtä itse tekemisen juhlaa: esikoisella oli kaupunginteatterilla ensi-ilta ( kuvassa ensi-iltaruusu), keskimmäinen sai valmiiksi mamman "tilaaman" fileerausveitsen ( keskimmäinen on 13v. tyttö )ja minä tytteli opin melkein täydellisesti sanomaan "ou nou".
FACE ME YMS 041
Isäntä ja emäntä olivat alkuviikon työmatkoilla ja mummi ja ukki tulivat hoitamaan meitä nuoria. Ihan hyvin meni, vaikka ensimmäisen yön itkeskelinkin eteisessä mamman kenkien vieressä. Silloin opin myös tuon "ou nou"-lausahduksen. Kai se siis on totta, että luovuus kumpuaa tuskasta...
FACE ME YMS 037
Mamman ystävän virkkaamat ihanat tawashit olivat kuitenkin kummunneet puhtaasta tekemisen riemusta. Ja mamma on onnellinen ekologisista ja silmäähivelevän kauniista tiskivälineistään. Eläköön arjen estetiikka!
FACE ME YMS 039
Eteinen sai muuten kevätmaton, jossa rynnistää vaaleanpunaisia muffineja (?); siinä matolla on oikein hyvä ottaa päivätorkut ja odotella perhettä kotiin.
FACE ME YMS 043
Ai niin : mamma riehaantui työmatkallaan Tiger-sisustuskaupassa. Nuorison wc yläkerrassa menee kuulemma uusiksi. Nuoriso odottaa innolla muutosta, sillä wc onkin heidän mielestään karsean ruma ja epäreilusti erilainen kuin muu koti. Saapa nähdä, miten vitsikäs ankka-armeija piristää rumiluksen.
dfghjk 001
dfghjk 002
Liuskis, läiskis laskiaista ja paljon kermapullia jokaiselle! 
-Rasavilli-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti