.

.

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Hyvää ja kaunista

WANHAT 168
WANHAT 108
Ensin se hyvä-osuus: ystävänpäivän kunniaksi mamma valmisti vuoren sydänleivoksia, joita nautiskeltiin yksin ja ystävien kera. Erityisesti koristeiden näpräys oli hauskaa yhdessä tekemistä. Mammalta iso kiitos työkaverille, joka lainasi ammattilaisen välineitään.
WANHAT 131
WANHAT 103
Mamma makasi yhden illan nuorison wc:n lattialla ja yritti kuvata uudistusta. Ankkainvaasio iski vessaan ja piristi koko tunkkaisen huussin. Kuvaus ei kuitenkaan onnistunut (vessa iso, kamera pieni), mutta minusta oli ihana käydä pusuttelemassa lattialla pyörivää mammaani. Taisi muutama kuolainen suukko osua kameran linssiinkin!
WANHAT 121
Yhdessä pähkäilimme, mitä tämän viikon postaus voisi pitää sisällään. Lopulta päädyimme ilahduttamaan sunnuntaitanne kaikella pienellä ja kauniilla.
WANHAT 099
WANHAT 129
Aluksi haluan esitellä oman rakkaan torkkupeittoni, jonka mamma sai valmiiksi sopivasti ystävänpäiväksi. Rakastan torkkupeittojen mylttäämistä ja pesän rakentamista. Hampaani ovat rei´ittäneet tusinoittain sekä Ikean että Pentikin huopia. Nyt siihen tuli loppu: oma rakas huopani kestää myllerryksen ja mylttäyksen. Viereisessä kuvassa rautalangasta ja muovihelmistä väännelty sydän. Tämä prototyyppi muistuttaa mammaa siitä, että vääntelyharjoitukset odottavat, sillä kesäkukkaruukuissa sydämet näyttävät hurmaavilta!
WANHAT 159
WANHAT 146
WANHAT 148
Pieniä ihania asioita (minun lisäkseni) ovat myös itsetehdyt askartelutyöt, joita meidän perheessä mamman ohella värkkää myös nuoriso. Keskellä nuorimmaisen ekaluokalla väsäämä ihana mosaiikkimuotokuva isästä.
WANHAT 114
WANHAT 151
Ihania asioita voi kerätä muistojen albumeihin myös näin konkreettisesti: simpukat on kerätty Välimeren rannoilta lomareissuilla, auto huristi kotiin Englannista ja kivi Norjan vuonoilta. ( Minäkin kerään muistoja, mutta yleensä piilotan ne pihamaalle kuoppiin. Lumen sulamista odotellen....)
WANHAT 112
Ensi viikolla kuvia nuorison maailmasta. Ihanaa: mamma pyörii taas lattiatasolla pussattavana:-) Talven iloja ja rrrreippaita ulkoilulenkkejä teille kaikille toivoo: Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti