.

.

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Veistäjän verstas ja lukiolaisen luola

dpoiwufopdsjfop 034
Talvinen tervehdys taas täältä Villa Kardemummasta teille kaikille! Teitä on nykyään aika mukavasti; reilussa kuukaudessa olette piipahtaneet meillä kyläilemässä yli 200 kertaa!
dhsodjjDOP 013
dhsodjjDOP 004
Viime kerralla lupailimme kuvia nuorison maailmasta. Mamma makaili taas lattiatasolla ja minä toimin työnjohtajana. Ensimmäiset kuvat ovat 13-vuotiaan "veistäjän verstaasta". Huoneen omistaja on minun rakas, rakas varamammani, joka on paitsi taitava puutöiden tekijä, myös himolukija. Hän on kova tyttö urheilemaan ja rakastaa (minun lisäkseni- tietysti:-)) kaikkea kaunista. Varamamma näpräili tyyliinsä sopivan kattovalaisimen ja uusi muutenkin huoneen kevätilmettä viime viikolla.
dhsodjjDOP 016
dhsodjjDOP 006
dhsodjjDOP 021
Minä tyttö tarkkailin ulkomaailmaa varamammani ikkunasta. Oletteko muuten huomanneet, että varikset ovat kuin pulleita, lentäviä lankatupsuja?
JOULUA 008
Veistäjän verstaan naapurissa on lukiolaisemme luola. Hänestä minulla ei ole hirveästi havaintoja, sillä yleensä hän on joko koulussa tai töissä.
JOULUA 015
Meitä kahta yhdistää syvästi kuitenkin kaksi asiaa: rakkaus hyvään ruokaan ja köllöttelyn jalo taito! (Haluaisin myös toki oppia kirjoittamaan ja valokuvaamaan yhtä upeasti. Myös kollaasientekotaito olisi kiva. Taipuisivatkohan tassuni, jos oikein pinnistäisin?)
dpoiwufopdsjfop 015
Lopuksi mamman kirppislöydöt. Koska maaliskuu on matkailukuukausi, mamma on sisustusdietillä. Se tarkoittaa sitä, että rahat säästetään talvilomatourneelle ja kodin koristelua tehdään vain ja ainoastaan kirppislöydöin ja itse näpräten. Nämä ihanuudet mamma löysi kirppiskierrokseltaan. Tabletit a`50snt, kynttilälyhty 7e, kukkaruukku kaksi euroa ja purkki 1,50e. Tabletit otettiin heti pesun jälkeen käyttöön ja purkissa säilytetään wc:n tasolla pumpulipalloja. Lyhty valaisee olkkaria ja ruukusta tulee kuulemma maalauksen jälkeen pääsiäisruohon pesä. Ensi kerralla minä ja mamma kokkailemme. Makoista viikkoa toivotellen: Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti