.

.

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kevättä ilmassa?

jcpskjcsajdopsa 027
Meilläpäin on vielä paljon lunta. Minua se ei haittaa, sillä rakastan lumessa porskuttelua: kaivan lumikoloja ja puhaltelen pakkaslunta kuonollani kuin pieni porsas!
jcpskjcsajdopsa 024
jcpskjcsajdopsa 004
Kevätaurinko paistaa jo. Minä ja mamma istumme rappusilla ja tankkaamme D-vitamiinia. Talven emäntä onkin selvinnyt maailman parhailla D-vitamiini ja kalkkivalmisteilla ( Musta aurinko) sekä Clippen-teellä. Pikkuhiljaa saman energian saa ilmaisena luomuversiona ulkoa.
jspfjpaokfao 010
jcpskjcsajdopsa 016
jcpskjcsajdopsa 025
jcpskjcsajdopsa 014
Kevät ja pääsiäinen kuuluvat yhteen. Villa Kardemummaan on ilmestynyt jos jonkinlaisia pääsiäisjuttuja. Erityisesti nurmikon kasvattaminen sisätiloissa on näin pienen koiran mielestä mielenkiintoinen harrastus:-)
jcpskjcsajdopsa 020
jcpskjcsajdopsa 028
Munia on joka paikassa niin paljon, että epäilen mamman piilottaneen kanan johonkin? ( Mamman ystävä virkkasi munille pipot. Pipoja on kuusi, eli minun aamiaismunani sai oman lämmittimen. Ihana ystävä!)
jcpskjcsajdopsa 029
Keväisen päivän kunniaksi mamma keitteli tomaatti-basilika-keiton ja paistoi kyytipojaksi korianterileipää. Minä tyttö etsin aurinkokeitaan takan edustalta ja nukahdin siihen ydinluu kuononi vieressä. Elämä on kaunista!- Rasavilli-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti