.

.

torstai 14. maaliskuuta 2013

Torstain tuhti salaatti

Torstai on meillä Villa Kardemummassa siivouspäivä. Silloin tarvitaan nopeaa, mutta tuhtia sapuskaa. Ja sodastream pörrää cokista tiuhaan tahtiin!
jspfjpaokfao 028
jspfjpaokfao 029
1 iso bataatti 
2 pkt. aamiaispekonia 
2 ruukkua jäävuorisalaattia 
1 pss. Pirkka pähkinäsekoitusta 
1 prk. raejuustoa 
½ pss. Grozette Italian Flakes -juustoa 
 lisäksi: moniviljapatonkia 

 1. Lämmitä uuni 250-asteiseksi 
2. Kuori bataatti ja leikkaa se sentin kuutioiksi. Paahda bataatteja uunissa 5-8 minuuttia. 
3. Paista pekonit pannulla rapeiksi. Nostele kuivumaan talouspaperin päälle. 
4. Huuhdo ja revi jäävuorisalaatti. Kuivaa se. 
5. Asettele salaatti lautasille. Lisää päälle raejuustoa nokareina. Sitten on bataattikuutioiden vuoro. Nostele pekonit niiden päälle ja ropistele sekaan pähkinät. 
6. Lisää salaatin päälle reilusti Italian flakes-juustoa. 

 Tarjoa salaatin kanssa patonkia ja mineraalivettä/cokista.
 
Perheen nauttiessa tuhtia salaattiaan, minä keskityin possunkärsien jyrsimiseen. Namiterveisin: Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti