.

.

torstai 4. huhtikuuta 2013

Rimpati, rempati, rui!

sdfghjk 016
Täällä eletään rempan keskellä jo toista viikkoa. Isäntä ja emäntä nukkuvat kuopuksen huoneen lattialla vieraspatjoilla ja makkari on maalipurkkeja ja tapettirullia pullollaan. Minua tämä ei pahemmin stressaa, mutta isäntä ja emäntä näyttävät aamu aamun jälkeen raihnaisimmilta. Patjalla nukkuessa löytyy kuulemma aina vaan lisää selkäjomotusta ja niskajumitusta.
sdfghjk 013
Loppusuora makkari/eteisrempassa alkaa kuitenkin jo häämöttää. Tapetti saadaan liisteröityä viikonloppuna ja uusi sänky odottaa eteisaulassa paikoilleen pääsemistä.
sdfghjk 005
sdfghjk 012
sdfghjk 008
Eteisessä on sitä paitsi jo ihan viihtyisää. Mamma sanoo: "Loppufiksausta vaille valmista!". Toivon, että loppufiksaukseen sisältyy koirannapuautomaatti ja fatboy juuri minun kokoiselleni corgi-neidille.
sdfghjk 017
Lopuksi kukkanen! Uskokaa tai älkää, mutta minä tykkään kukista. Nuuskin kaikki mamman kukkapaketit ja seuraan katse tarkkana viherkasvien hoitoa. Kesäisin kuljen mamman perässä ulkokukkia kastelemassa ja maistelen kypsyneet kirsikkatomaatit ja sokeriherneet. Kiinanruusua ihailen syvästi. Saisinkos yhden ruokakuppini viereen? -Rasavilli-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti