.

.

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

950xkiitos!

Mamman kanssa katselimme Bloggerin tilastoja ja iloksemme totesimme, että Villa Kardemummassa oli käyty puolen vuoden aikana 950 kertaa! Aika vänkä juttu! Nyt meillä on olemassa selitys kaikille kadonneille sukille, kuulakärkikynille ja tyhjälle jääkaapille. Emme ole huomenneet edes teidän kyläilyjänne, joten miten olisimme huomenneet mitään muutakaan?
Loma on kyllä parasta aikaa:-) Minä tyttö nukun vuoronperään lasten kainalossa, ja saan herättyäni hurjasti sekä haleja että herkkuja. Niin ja naapurin poikien kanssa voi porhaltaa pihalta toiselle pitkin päivää. Kun tulee jano, istahdamme naapurin suihkulähteen reunalle ja pidämme virkistäytymishetken. Lähteeseen vaihdettiin ihan äsken vesi, sillä poikien luona vieraili lintukoiran pentu, joka ( voi hömelöä!) ui suihkulähteessä!
Mamma muuten sai saunarempan tehtyä. Kaikki on uutta ja ihanaa, ja mamma on puuvahassa korviaan myöten. Seuraavaksi pintaremontin kokee kuulemma kodinhoitohuone. Tosin myös Lotto on vetämässä...Kunnon voittopotilla mamma remppauttaisi ihan uusiksi ja perusteellisesti sekä kodinhoitohuoneen että kylppärin.
Mutta nyt, herkullista heinäkuun jatkoa. Me tästä lähdemme vielä pikku porukalla pohjoiseen mökkeilemään ja katsastamaan paikallisen kirppari+sisustustavaratarjonnan. Niistä mamma kertoo sitten tuonnenpana varmasti tarkemmin.
-Rasavilli-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti