.

.

torstai 24. lokakuuta 2013

pientä pintaremonttia


Täällä sitä lomaillaan rempan keskellä. Perheen tyttäret ovat nyt kertakaikkisesti ohittaneet pinkin aikakauden ja tilalle hiipii selvästi Fazerin sininen. Maalauksen ohella tapiseerataan ja sisustellaan. Tässä vaiheessa näyttää vielä aika kaoottiselta, mutta luotan siihen,että loman loppuessa kaikki on taas järjestyksessä- EHKÄ:)

Myös kodinhoitohuoneessa myllärretään. Mamma kun inhoaa sinistä väriä, jota kotimme rakentaja oli suosinut tasaisesti pesu- ja kodinhoitotiloissa. Mammalla on villit suunnitelmat kodarin osalta. Well, minulle passaa, kunhan napusäkkini säilytysosoite pysyy muuttumattomana.
Herkkujen ohella kaamosta kesyttää valo. Hulluilta päiviltä mamma nappasi mukaansa pari Pentikin pöytävalaisinta ja Aarnion vaasi-valaisin kotiutui meille paripäivää myöhemmin. Keittiössä tunnelmoidaan nyt vuorostaan tällä "hand made"- valohärpäkkeellä. Kirkasvalolamppu on siirretty lukiolaisen huoneeseen ja me nuoret kaunokaiset tankkaamme sen loisteessa aina aamuisin. Syksy on tosi riipivä vuodenaika, mutta onneksi lumi mahdollistaa kunnon piehtaroimisen ja röhkimisen pikku kinoksissa. Suosittelen lämpimästi myös teille kaikille lukijoilleni!
Kaamosterkuin: Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti