.

.

perjantai 24. tammikuuta 2014

And the weather is FREEZING:)


( But it doesn`t really matter. Mom and I have really good winterclothes.) Heti työpäivän jälkeen lähdimmekin mamman kanssa pitkälle metsälenkille. Tuuli ja tuiskutti, mutta me pyrhälsimme vitelikossa puolitoista tuntia.

( And we have a fireplace.) Kotona mamman huulet olivatkin sitten ihan siniset ja minun kirsupartani jäässä. Nuohosimme per heti tulen takkaan.


( Some second hand shopping. Two euros! Not bad!) Mamma oli muuten käynyt kirpparikierroksenkin tänään. Se yrittää nyt taas säästää. Meidän perheen rinsessalla kun on tänä keväänä sekä autokoulu että vanhojenpäivätanssit. Mamma sanoikin, että nyt saisi pikkuhiljaa ilmaantua jostakin joku rikas, lapseton sukulainen, joka haluaisi sponssata rinsessaamme:)

Rikkauksia odotellessa kevätilmettä tehdään totutusti meidän perheessä DIY-periaatteella. Arvatkaas, mihin nämä muuten menevät?

Pikkuhiljaa alkaa tortillashow ja rinsessakin tulee töistä kotiin. Keskimmäinen on valokuvauskursseilla ja nuorimmainen potee lentsua. Isäntä lupasi tuoda minulle luun kaupasta, joten nyt porhallan eteiseen vahtiin.
 
Se on moro! Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti