.

.

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Happy this year!


Paluu arkeen koitti ihanan jouluhömpöttelyn jälkeen. Lumet sulivat ja jäljellä on enää hintsusti kuuraa. Metsälenkeillä on mukavaa, kun voi juoksennella kuin kesällä konsanaan pitkin varvikkoja. Mamma katselee kaihoisasti kaljua pihamaata ja haaveilee keväästä ja kukkamerestä. Voe, voe mammaseni- siihen menee vielä tovi!

Pakkasimme joulun laatikoihin ja siirsimme varastoon. On se hassua, että ensin H-hetkeä valmistellaan pari kuukautta ja sitten se vaan paketoidaan päivässä pois. No, joulufiilis on kuitenkin jatkunut Villassamme koko ajan. Siitä ovat pitäneet huolta perheen ihanat ystävät ja sukulaiset, jotka ovat vierailleet luonamme ja malttaneet jäädä ihan yökyläänkin. Olen saanut rajattomasti ihailua, rapsutuksia ja pitkiä lenkkejä.

Joulukuusen ja koristeiden jälkeen punaisuus ja beigensävyt vaihtuivat jälleen mustaan, valkoiseen ja keltaisen. Kotoisaa on. Nyt on taas myös perheen kuopuksella tilaa ajella tecnic- sarjan maasturilla ympäri taloa ja harjoitella treenipallolla harhautuksia. Minä toimin ahkerasti kikkailuiden kommentaattorina. RRRRRAUH!

Mamma on laatinut listaa kaikenlaisista pikkujutuista, jotka hän aikoo tänä vuonna toteuttaa ihan omin pienin kätösin. Hän aloittikin sitten per heti ja suihkautti spraylla vanhat hedelmälaatikot valkoisiksi ja siirsi ne olkkariin lehtiä varten. Toisella puolella on mamman sisutuslehdet ja toisella puolella isännän urheilu- ja autolehdet.

Ruokailuerkkeri keveni, kun pellavaliinat pistettiin kaappiin. Kynttilöitä meillä poltetaan edelleen ehkerasti, sillä pimeys tulee jo kolmen maissa.

Ai niin, mamma tituleeraa itseään tätä nykyä kiinteistökuningattareksi. Hän omistaa kolme kerrostaloa:) Talot ovat ihana lahja mamman isosiskolta. Minäkin nuuskutan niitä mielelläni, sillä siskon perheessä on koiran lisäksi mainioita, pörröhäntäisiä kissoja.
 
Mukavaa sunnuntai-iltaa teillekin!
 
Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti