.

.

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Junailua hyytävässä pakkasessa


Mamma lähti torstaiyönä Helsinkiin työmatkalle ja keskimmäinen nousi samaan yöjunaan. Tavoitteena oli nukkua makoisasti ja seuraavana päivänä mamma aikoi keskittyä työntekoon ja keskimmäinen shoppailuun. Tämä toki toteutuikin hyvin, VAIKKA yöjunassa nukkuminen onnistui vasta 00:30! Juna oli myöhässä jo lähtiessä eikä konduktöörikään ollut ihan kaikkein nopein.

Mukavan työpäivän jälkeen oli aikaa kierrellä hetki ja ihastella Helsingin liikkeitä. Keskimmäinen nappaili kuvat myös tähän postaukseen. Mamma tutustui tytön mukana mm. Monkin ja Carlingsin nuortenvaatteisiin ja koki olevansa-hmm- aika keski-ikäinen!

Indiskaankin päästiin ja Forumin Arnoldsille jätettiin muistoksi tyttären hammasraudat, jotka onneksi monien mutkien jälkeen löytyivät ja saimme ne nätisti paperipussissa takaisin. Mamma soitti terävästi nolla-sata-sataan ja pyysi yhdistämään Arnoldsiin. Arvatkaas vaan, oliko toisessa päässä ihmetelty, kun mamma kysysi: Onko teille palautettu irtokitalakea???

Juu ja takaisin tulo oli sitten juttu erikseen. Yöjuna oli yli tunnin myöhässä ja hyytävän kylmä! Mamman ja keskimmäisen hytissä oli 16 astetta lämmintä. Kun naiset palasivat kotiin, minä olin kysytty kaveri torkuille. Olen kuulemma elävä lämpöpatteri:) Muutoin reissu oli oikein onnistunut ja minäkin sain tuttuun tapaan syötävän herkullisia tuliaisia. Ikäväkin kyllä allekirjoittaneella taas oli, mutta onneksi isäntä tarjoili minulle pelkkää Ceaseria naisten matkan aikana. En voinut siis murjottaa ja olla nälkälakossa.
 
Mukavaa sunnuntain jatkoa: Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti