.

.

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Autoileva nainen


Meillä täällä Kardemummassa flunssa yrittää iskeä muihinkin kuin nuorimmaiseen. Mamma on alkanut muistuttaa äänensä puolesta Paula Koivuniemeä ja keskimmäinen on kalpea kuin Jenni Vartiainen. Kumpaankaan ei nouse kuume, mutta hitsi vieköön, miten kiukkuisisa ne ovat! Hyvä puoli tässä on se, että meikäläinen pääsee aika tiheästi koirapuistoon. Mamma kun ei pysy nyt perässä metsälenkillä. Tässä odottelen mammaa ja mietin tuota autokoulumahdollisuutta. Esikoinen kun on jo autokoulussa, niin eiköhän se kohta voisi olla minunkin vuoro?

Lauantaisin meillä katsotaan porukalla PUTOUSTA, vaikka mamma valittaakin, että se huonontuu vuosi vuodelta. Minua ei hahmokilpailut kiinnosta, mutta tarjolla olevat jugurttirusinat ja pähkinät maistuvat aina. Ja onhan se toki ihanaa maata retkottaa sohvalla perheen sylissä rapsutettavana.

Kiinanruusussa on muuten jo jotain nupun tynkää, ehkä? Pääsisiköhän kohta tuoksuttelemaan?

Flunssan keskelläkin mamma jaksaa innostua tulppaaneista ja joka torstai vaihtuu maljakkoon siivouspäivän päätteeksi uusi värisävy. Pintafiksailuista saadaan toivottavasti ensi viikon jälkeen kuvia. Jos tuo tauti nyt hellittäisi tai nostaisi kunnon kuumeen, niin saataisiin emäntä sängyn pohjalle. Ei ryöttis malta pysyä pois töistä, kun viihtyy siellä aikasten hyvin. Etuoikeutettu ihminen, siis:) Minä viihdyn toki omassa jobissani Kardemumman päällepäsmäripatavahtina ihan yhtä loistavasti!
 
terveisin: Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti