.

.

tiistai 4. helmikuuta 2014

DIY toilet 
Meidän pikkuvessa alkoi taas näyttää ankealta. Mamma putsasi ja jynssäsi vessan eilen oikein kunnolla ja tänään se sitten on miettinyt, millä sitä piristäisi. Tuo vessa on lähinnä isännän, emännän ja perheen kuopuksen käytössä. Teineillä on oma toiletti yläkerrassa.
No, mamma teki pikakaunistuksen irroittamalla yläkaappien ovet ja päälystämällä hyllyt nätillä lahjapaperilla. Rasvat, purkit ja putellit saivat uudet paikat pienistä koreista.Kuopus on kova poika kävelemään unissaan, joten vessassa täytyy edelleen palaa pehmeä valo, joka ohjaa majakan tavoin pissijän oikeaan osoitteeseen. Kodarin pallovalohärpäke sujahtikin nyt tienviitoittajaksi vessan peilin ympärille:)


Nämäkin ihanuudet ovat kierrätyskamaa, sillä molempien hankintapaikka on kirpputori. Kummasti ne vaan jaksavat silmää miellyttää vielä vuosienkin jälkeen. Saa sitä vessareissullakin hetken ihastella jotain nättiä. Niin me koirat tehdään joka lenkillä!

Ja sitten vielä kokonaiskuva. Huomoittehan, että lattialla on edelleen iso kori. Siellä on wc- paperin lisäksi sisustus- ja autolehtejä ja tietysti AKU ANKKOJA! Ei ihme siis, että meillä edelleen tuppaa jumittamaan osa vieraistakin vessareissulle.
 
Ja nyt pääsen omalle pissilenkilleni: Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti