.

.

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Made in Villa Kardemumma ( Villan kevätkohennusta)


Mamman kaappiprojekti on jo aika pitkällä. Idea siis lähti siitä, että jossakin ruotsalaisessa sisustuslehdessä oli keittiössä vanha mäntykaappi, jonka ovet oli tapetoitu Frem livingin harmaavalkoisella salmiakkikuosilla. Samassa jutussa painotettiin keltaisen ja harmaan yhteensopivuutta. No, mamma googletti tapetin hinnan ja oli pyörtyä: 85e/rulla! Aika paljon siis parista suirusta, joita ovet olisivat tarvinneet. Prisman kauppareissulla apu ovipulmaan löytyi. Prismassa oli samalla kuosilla tabletteja a`2,50:-. Mamma osti kuusi tablettia ja kaksipuoleista teippiä. Lopputulema on oikein hyvä, joskin nyt se mamma haaveilee uusista vetimistä. Prismassa olisi kuulemma aika kivat...

Samalla kun harmaa salmiakkikuosi lipui köökiin, päivittyi myös olkkarin tekstiilikuoro. Ja nyt viikon NIKSIPIRKKAIDEA! Meidän perheessä kun on minun lisäkseni kolme muksua sohvaa sotkemassa, niin hyvät sohvansuojauskeinot on testattu laidasta laitaan. Kaikenmaailman irtopäälliset ja viltit ovat tuhoontuomittu ratkaisu silloin, kun minä päätän rakentaa sohvalle ihanan talvipesän. Kokonaisuus on epäsiisti ja mamma se stressaa:) Nyt sillä sitten välähti: se pujotti sohvatyynyt puuvillaiseen pussilakanaan, jonka suuaukkoon se viritti tarranauhat. Eipä kuulkaa sohvatyynyt likaannu, eikä päällinen näytä myltätyltä. Mamma suosittelee, meikätyttöä vähän harmittaa...

Pääasia kuitenkin on, että edes korituoleissa tyynyt pysyvät ihanan pehmeinä ja myltättävinä. Minun suosikkituolejani eivät tosin ole nuo kuvassa näkyvät tuolit.

Siivouksen ja värkkäilyn keskellä naiset keittelivät bataattikeiton. Miesväki kun oli vielä eilen reissussa. Itseasiassa kuopus kotiutuu pelitourneeltaan vasta myöhään tänä iltana. Kaikilla meillä on jo melkoinen ikävä.

Ja nyt päästiin asiaan: minun lempituolini! Se sijaitsee ikkunan alla ja tästä minä näen ulos, keittiöön, ruokailuerkkeriin ja peilin kautta jopa eteiseen. Minä, Rasavilli suuri, hallitsen siten yhdellä silmäyksellä koko tilaa!
 
 
Viikonlopputerkuin: Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti