.

.

perjantai 28. helmikuuta 2014

What a lovely friday!


We have had "A GREAT CLEANING DAY". Now our home is absolutelly the best place at the world:) Siivouspäivää siis vietettiin, sillä mamma pääsi luikahtamaan töistä kotiin jo puoliltapäivin. Jokapaikka on jynssätty aina minun ruokakuppiani myöten ja nyt on vielä leivonnan vuoro. Illaksi on kuulemma luvassa pesto-mozzarella pizzaa ja vadelmapiirakkaa. Minulle käydään ostamassa herkkuluu. NAM!

Mammalla on haave päästä Ikeaan tässä lähiaikoina. Saapa nähdä, onnistuuko se saamaan isäntää mukaan. Isännän tehtävänä on olla vain autonkuljettajana, sillä mammani on surkea kuski. Sen saa todeta ääneen, sillä mamma on varsin tietoinen tilanteesta. No, eipä tuo ole paljon elämää haitannut, sillä tien poskesta voi aina soittaa taksin ja matka jatkuu:) Ikeasta se mametsu haaveilee ostavansa keittiöön saarekkeen. Saapi nähdä, miten se istuu tuohon köökiin...

Kevät on muuten tullut jo ihan oikeasti. Mamma vetää kaksin käsin allergialääkkeitä ja tuskailee likaisia ikkunoita. Kynttilöitä se polttelee silti, ihan niinkuin jouluna. Aika ristiriitaista?

Mariskoolit ovat mamman kestosuosikkeja ja meillä on niitä monenvärisinä ja kokoisina. Sama juttu on noiden kivi-lyhtyjen kanssa. Olkoon, että ovat jokapaikan designia. Eikö se olekin hyvän suunnittelun merkki, että ihmiset jaksavat vuodesta toiseen ihailla suunnittelun tulosta? Kyllä näin koiruliininkin mielestä on mukava elää siistissä ja kauniissa ympäristössä PUHTAAN JA TÄYSINÄISEN ruokakupin äärellä.
 
Pirtsakan puhtoista perjantaita! Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti