.

.

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Yrtit tikkailla


Tikapuuprojekti etenee. Kuopus kokosi mammalle tikkaaat ja kirppikseltä ostetut ruukut köytettiin hamppunarulla puihin kiinni. Juu ja tietysti kera yrttien.

Tikkaat ovat erkkerin kulmalla, johon paistaa aurinko hela dagen. Mamma siis miettii, josko tuo nyt mitään kasvilamppuja tarvitseekaan. Toki voisihan tikapuille viritellä vaikka viirinauhan tai jotain. Ihan hyvin se sopisi tuohon uudistuneeseen mäntykaappiin ynnä HOX,HOX: verhoihin, jotka pitkän etsinnän jälkeen löytyivät Anno-mallistosta!

Nyt nämä saavat töröttää vielä sisällä, mutta tarkoitus on siirtää ne kesää vasten etuterassille. Siitä on hyvä sitten hipsiä ottamaan täydennystä salaatteihin tai grilliherkkujen päälle. Mamma muuten kertoi heränneensä viime yönä painajaiseen. Se oli nähnyt unta, että oli kesä ja aivan upea ilma. Meidän pihalla vaan ei ollut mitään kukkamerta eikä amppelin amppelia. Mamma oli unissaan sanonut, että nyt tuli nukuttua talviunta liian pitkään. Saakohan mistään puutarhalta enää edes samettikukkia:) Arvatkaa vaan, onko se tänään selaillut jo kaiken maailman siemensivustoja. Kohta meillä on purkkeja yläkerran aula pullollaan...
 
Kylvöterveisin: Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti