.

.

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kirppislastia keräillen:)


Mamma oli sunnuntaista myöhäiseen keskiviikkoiltaan saakka työreissussa ja meikätytölle iski ikävä. Onneksi ikävää helpotti isännän avokätinen herkkujen tarjoilu:)

Mamma toitotti puhelimessa, että Helsingissä on niiiin keväistä. Pöh, on se keväistä jo täällä pohjoisessakin. Koirapuistokin on aivan ihanassa liejussa.

Mamman lentolaukku oli taas repeämäisillään. Granitista piti käydä ostamassa tuiki tärkeitä purnukoita, joita huhtikuun työmatkalla kuulemma pitää saada lisää.( Tämä tiedoksi annettakoon myös ihanalle työkaverille, jonka kanssa mamma huhtikuussa reissuaa.)

Niin ja Indiskasta tällä erää mukaan tarttui pääsisäiskoristeluun tarvittavia juttuja. Pääsisäisruohokin on tosin vielä kylvämättä, sillä meillä on vaan koko viikonlopun pesty ja silitetty kirppikselle meneviä sisutustarvikkeita. Kuopus nimittäin ilmoitti muutama viikko sitten, että pitää kyllä enmmän skandinaavisesta tyylistä. Meillä kun on aika-hmmm- rönsyilevää ja värikästä. Mamma siinä pyöri hetken ympyrää ja totesi, että on päässyt vähän tavaramäärä talven aikana ryöstäytymään. Sen hoksattuaan se marsii paikalliselle JÄRKIKIRPPIKSELLE varaamaan pöytää.

Pöydän saa täyttää huomenissa, joten pakkaus- ja silitysshowta on piisannut. Nyt tämä mamman tuolin ympäristö on jo ihan siisti, mutta parhaimmillaan tässä oli verhoja, pöytäliinoja, hyllyjä, mukeja jne. jne. Ai niin, tämä on tosiaan se mamman tähystystuoli. Minun tuolini on se ikkunan edessä oleva:)Elämä tuntuu nyt aika auvoiselta. Aurinkokin paistaa, eikä ilta-aurinkoa oikeasti voita mikään!Käväiskäähän tiistaina JÄRKIKIRPPIKSELLÄ. Mamman pöytä sieltä toivottavsti erottuu siistinä ja täynnä kivoja sisutustuotteita. Se aikoi muuten käydä sitten taas keskiviikkona lisäämässä sinne tavaraa, joten rip ja rap sinne vaan!
 
Aurinkoterveisin: Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti