.

.

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Lemon curd pie (have a lovely saturday:))


This pie is so goooooooooood!

Pohja:
*1 pkt. gluteenittomia digestive keksejä tai 14kpl. tavallisia digestivejä
*100g sulatettua voita
- hienonna keksit ja lisää joukkoon voi
- taputtele pohja leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan - paista 150 c:ssa noin 10 min.
Täyte:
* 4 keltuaista
* 1prk kondensoitua maitoa
* 1dl sitruunasta puristettua tuoretta mehua, johon sekoitat 1-2rkl. lemon curdia
- vatkaa keltuaisia sähkövatkaimella pari minuuttia, jotta niistä tulee vaahtomaisempia
- lisää kondensoitu maito ja jatka vatkaamista vielä muutama minuutti
- lisää mehu-lemoncurdseos
-kaada täyte pohjan päälle ja paista 175 c:ssa noin 10 min.
- jäähdytä ensin pöydällä ja sitten jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään
- tarjoa viileänä vanilijavaahdon kanssa
 
NAMI NAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti