.

.

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Saarreke


Meilläpä on ollut kuulkaas aika vauhdikas viikko. Esikoinen osallistui ylppäreihin ja kävi kirjoittamassa ussan alata pois. Keskimmäinen on pörrännyt riparihommissa ja harrastuksissaan ja kuopuksella on normaalien fudis ja uintitreenien lisäksi ollut launtaina koulupäivä ja tänään turnaus. Isäntä ja emäntä ovat suihkineet paikasta toiseen ja minä olen saanut extra paljon luita:) Kotonakin ne ovat aina välillä käyneet kääntymässä ja myllertäneet mm. jälleen kerran keittiön. Tässä vähän lopputulemaa. Me kaikki tykkäämme kovasti saarrekkeesta:)

Erityisen mukavaa siinä on se, että kaikki "herkuttelu ynnä nautintoastiat" ovat nyt käden ulottuvilla. Samoin leikkuulaudat jne. Saarekkeen pinta on käsitelty nyt kolmeen otteeseen puuöljyllä (Samalla mamma hioi kodin leikkuulaudat ja käsitteli nekin. Ovat nyt kuin uusia!) ja nuo välihyllyt on rosteria. Tosi käyttökelpoinen kapistus. Saarekkeen toisessa päässä on pyörät, mikä istuu meidän tarpeisiin hyvin. Saarekkeen voi siis siirtää ihan keskelle keittiötä ja ottaa nuo rottinkiset baarijakkarat sen ympärille, jolloin saarreke toimii myös lisäpöytänä. Meille kun on tulossa kesällä ne rippijuhlat, jolloin kaikki pöytätila tulee varmasti tarpeeseen.

Tässä välissä on vähän pakko mahtailla mammalleni. Se löytää nykyään ruokaostoksiltakin jotakin extraa kotia piristämään.

Nämä yrttiruukkujutskat tarttuivat perjantaina sen hyppysiin paikallisesta Prismasta. Yrttitikkaiden lisäksi yrttejä on nyt myös saarekkeessa näpsäkästi noukittavana. Eipä se haittaa: meillä tuoksuu Välimeren rannikolta:)

Ai niin: teki mamma kirppislöydönkin eli tämän servettitelineen. Pojalla on  torstaisin fudistreenit lähellä erästä hyvää kirpparia ja mamma käy aina treenien välissä tsekkaamassa tarjonnan. Ei siinä onneksi pääse kauheasti köyhtymään. Tämäkin ihanuus maksoi kokonaista 1,50 e!
 
 Nyt jatkamme täällä pyykkäystä. Ulkona paistaa ihanasti aurinko ja minä olen saanut jo sunnuntaiaamun metsälenkkini tehtyä. Mamma suunnittelee pyykinpesun lisäksi tekevänsä vähän töitä, suojaavansa loputkin pallotuijat ja valmistavansa lohisalaattia. Housutkin pitäisi kuulemma käydä ostamassa. Aikookohan se oikeasti ehtiä?
 
 
Lupsakkaa sunnuntain jatkoa! Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti