.

.

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Talviloman tuoksinassa


Mamman syklaamit ovat kukassa ja mamma on tohkeissaan. Nyt kun ihmiset puhuvat aksenttiväreistä sisustuksessa, niin meillä se sitten taitaa olla tuo vaaleanpunainen, joka hiipii aina kevään myötä kotiin. Sitä löytyy kukkasista, räsymatoista ja tyynynpäälisistä. Mutta vain ripaus harmaan ja sen vaaleankeltasen rinnalla.


Meillä on täällä mullanvaihtoviikko menossa. Kodarissa on ruukutuspiste ja viherkasvit joutuvat yksi kerralaan käsittelyyn. Katsotaan, josko kiinanruusunkin saisi vielä elvytettyä. Joitakin viikkoja sitten se otti varaslähdön kevääsen. Sitten se kai hoksasi, ettei vielä kannatakkaan ja nyt koko kukkanen näyttää hyvin, hyvin nuupahtaneelta. Minä puolestaan en ole nuupahtanut, vaan hyvin , hyvin tympeissäni. On nimittäin jokakeväisen juoksuni aika, mikä tarkoittaa sitä, etten saa juoksennella irti metsälenkillä enkä ottaa ryskäpainimatseja naapurin poikien kanssa. TOSI ANKEETA! Kaiken tämän lisäksi joudun kuuntelemmaan sulhojen epävireisiä serenadeja ja käyttämään törkeän rumia pöksyjä...
 
 
 
  
 
 
  
No, onpahan ainakin tullut maattua mamman iloksi keskellä keittiön lattiaa. Se on saanut pomppia ylitseni kokkailessaan. Eilen se muuten teki tonnaripihvejä Hellapoliisin ohjeella ja hitsi, että oli hyvää. Minäkin nimittäin sain maistaa.
 
 
 

Kyytipoikina pihveille oli kreikkalaista salaattia ja kylmää kastiketta.

Tänään pitäisi sitten olla mamman kaverina työhuoneen siivouksessa. Eilen saatiin viltit pestyä ja tekstiilit muutenkin tuuletettua. Tänään pitäisi järjestää A4-kaaos.

Mamma suunnitteli myös värkkäilevänsä jotain pientä. Kuopus tosin hoputtaa mäenlaskuun ja esikoinen on menossa mamman kanssa illalla leffaan. Onneksi tuo keskimmäinen suunnitteli mutakakun leipomista, niin on minullekin taas köökissä seuraa. Ja kun isäntä kotiutuu, haastan sen piiiiiitkälle lenkille:)
 
 
Liuskisläiskis laskiasta ja paljon pullia minulle!
 
Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti