.

.

maanantai 21. huhtikuuta 2014

18 and life:)


We have had birthdayparty-again! Now our family little princes is 18 years old! Synttäreitä on siis vietetty ja prinsessamme täytti 18! Mamma kokee olevansa aika vanha nainen, jolla on aikuinen tytär. Minä lohdutan mammaa: meissä pyylevissä emannuksissa ei ikä niin näy:)

Lohdutuksesta on käynyt myös pääsisäisen upea sää. Mamma ja minä ollaan miltei muutettu ulos. On siellä isäntäkin, mutta se haravoi niin paljon, ettei sitä oikein ehdi edes jututtaa.

Paviljonginkin tuo isäntäväki siirsi uuteen paikkaan. Nyt on vaan pieni ongelma: siihen ei ole olemassa pöytäryhmää! Jokin kiva, kestävä ja mielllään pyöreä pitäisi kuulemma jossakin välissä löytää.

Haaveet isommasta kasvihuoneesta saavat siis tältä kesältä jäädä- niisk! No, mahtuu sitä tähän pieneenkin ainakin amppelitomaatteja, chilejä, basilikaa ja ruccolaa.

Ruukutuspöytäkin me jo raahattiin ulos ja minun pihapartiontipaikka tuli tietenkin siihen viereen. Oikein odotan sitä, että kanankakka taas lemuaa ja mamma tunkee taimeja ruukkuihin. NAM!

Juu, silmäni hieman luppasevat tässä kevätauringon säihkeessä. Nurtis muuten on vielä ihan kuollut ja keltainen, joten sen kanankakan lisäksi tarvitaan maata herättelevä, lämmin sade.

Tähän loppuun vähän vihreämpää nurtsia meidän olkkarista. Raiskisruoho ehti oikein hyvin ja siitä tuli tuuhea ja nätti. Hyvä me!
 
Mukavaa pätkäviikkoa teille toivotellen: Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti