.

.

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

HOME ALONE-YEPPII!


(Mom has been home alone at this weekend. Ok, she has been with me, ofcourse:)We have had really great time. We have jogging and eating and jogging and eating and...) Mamma ja minä ollaan vietetty tämä viikonloppu kahdestaan. Nuoriso on ollut kisamatkoilla ja isäntä jalkapallojutskissa mukana. Me ollaan mametsun kanssa oltu "ihan pihalla" ja sitten me olemme syöneet TOOOSI PALJON. Niin ja onhan tuo mamma toki vähän siivoillut ja tehnyt töitäkin.

Mamman pyykkäily ja siivoilujuttuja olen seurannut työnjohtajan ominaisuudessa lähietäsiyydeltä. Kyllä kelpaa olla pihalla!

(This doesn´t look very beautifull, but let`s hope, that we are going to have nice grass at easter.) Mamma oli unohtanut nuo rairuohoviljelytkin, joten minun piti sitä muistuttaa. Se laittoi tuon nälkäisen lampaan tuohon viljelmän vierelle vartoomaan, milloin siemenet itää. Ei hyvältä näytä, sanon minä!

(Some easter decoration. ) Parit pääsiäsikoristeetkin mamman kanssa kaivettiin esiin. Tarkoituksena on hakea myös pajunkissoja ja viritellä niihin se Indiskan perhoshärpäke. Tai sitten se tulee johonkin ihan muualle. Kyllä me sitten mametsun kanssa nautitaan tästä kevään tulemisesta. Tuntuu, että virtaa piisaa vaikka muille jaettavaksi!

Aurinkoa sinnekin: Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti