.

.

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Multaa kynsien alla


Mamma on ollut menossa koko viikon. Eka se oli Helsingissä kouluttautumassa sen toisen tehotytön kanssa ja lauantain se oli töissä. Minua se on kerinnyt vain hätäisesti lenkityttämään ja rapsuttamaan. Tilanne on kuulemma kuitenkin korjautumaan päin, sillä tällä viikolla mammalla on lyhyt duuniputki- JEE!
Tänään olemme riehuneet koko päivän pihatöissä.( No, minä olen riehunut kylläkin naapurin poikakoirien kanssa. Mukavata oli!)Isäntä on haravoinut ja hoitanut pensaat kevätkuosiin ja mamma on pessyt mukulakivireunukset, kääntänyt kukkapenkkien mullat ja putsannut lisää ruukkuja odottamaan istutusrupeamaa. Meistä kaikista on jotenkin vaan niin IHANAA tämä kevät!

Ennen vappuvapaata mamma on menossa puutarhalle mullan, katteen ja ihanaisen kanankakan ostoon. Tosiasiahan on, ettei sitä paljon maahan jää, kun meikätyttö kulkee ja imuroi kakkaherkut suuhunsa. YÖK, sanoo mamma. Ai, mitäs muuta. No, mamma on aloittanut juoksukoulun. Takana on kaksi lenkkiä ja edessä lukematon määrä kilometrejä. Toistaiseksi tuo "pikku koululainen" on ihan tyytyväisellä mielin ja ylpeä itsestään. Tosin takapuoli sillä on kuulemma jumissa...
Vapulta laitamme mamman kanssa kunnon kevätpostauksen. Nyt on ollut niin turkasen kiireistä- sorry!
 
Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti