.

.

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Puhdetöitä puuöljyn voimalla


Meille on kertynyt tänne Villaan näitä puisia tarjoiluastioita ja leikkuulautoja. Niiden suurin sesonkiaika on tietysti kesä ja grillaussessiot. Mamma totesi härpäkkeiden näyttävän sikseenkin pahalta ja porhalsi oitis sinne rautakauppaan hiekkapaperin ostoon. Puuöljyä meillä aina onkin mamman jemmakassa:)

Tämän löydön mamma teki ihan vasta työpaikan kirppikseltä. Isäntä on kinunnut tällaista Ikean pyörivää puualustaa jo pari vuotta, mutta mametsun mielestä se on ollut turhake. No, kirppikseltä se irtosi eurolla, joten mamma myöntyi kotiuttamaan sen meidän grillivälineistöksi. Kurjaltahan se näytti ennnen käsittelyä, mutta mamma hoksasi myös kuluneisuuden alta pilkahtavan potentiaalin.

Kunnon vesipesu, kuivattelu, hionta ja lopuksi hellävarainen öljyily tekivät terää. Itseasiassa emme ole ollenkaan varmoja, raaskiiko tämän viedä ulkotarpeistoon?

Leikkulautakin näyttää ihan uudelta. Helppoa tämä kodin tarpeiston huoltaminen! Aina ei tarvitse eikä pidä ostaa uutta. Jää rahaa niihin tärkeimpiin eli puruluihin ja walkie bites-pussukoihin ja tietysti mamman puutarhajutskiin.
 
Rasavilli
 
ps. Tuo leikkuulaudan alla oleva salaattikulho odottaa kuopuksen puuhastelua. Kuopus kun on jalitsukorttien keräilijä ja kinuaa jatkuvasti itselleen työtehtäviä, joiden avulla kortteja voisi ansaita. Tässä odottaa yksi aika mukava jobi:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti