.

.

perjantai 16. toukokuuta 2014

Punkit hiiteen!


Aikasten karmiva viikko on ollut: mamma pisti minulle punkkikartotteet, vaikka täällä pohjoisessa on kyllä vielä tosi kylmä! Ei auttanut- Expottia pruikastiin lapaluiden väliin:) Joo, täällä on tosiaan ollut hyytävän kylmää ja sateista. Lupasivat, että huomenna saattaisi olla parikymmentä astetta lämmintä. Siinä toivossa mamma pyörähti ostamassa  multaa puutarhalta. Jos ja kun aurinkoa huomenna saadaan, vietämme takuuvarmasti päivän pihalla ja postailemme sitten illan päätteeksi aikaansaannoksiamme.

Muutoinkin meillä on ollut monenmoista tohinaa viimeaikoina. Keskimmäinen lähtee maanantaina leirikouuilemaan ulkomaille ja sen nimissä ollaan tehty hankintoja ja pesty jatkuvasti pyykkejä. Mamma juoksee siinä juoksukoulussa ja alkaa olla jo melkoinen menijä. Nyt se hurahtanut myös joogaan, mutta ei taida raskia hankkia liikuntakeskuksen jäsenyyttä ihan sitä joogaa varten:( Jokin halvempi paikka pitäisi löytää- kuulemma. Niin ja esikoinen sai tänään tietää ussan ylppäriarvosanan. E TULI! Kannatti lukea saunassa ja juoda ämpäritolkulla vihreää teetä!

Tämä kuvahan sitten ei ole meiltä päinkään. Mamma vie minut aina kerran viikossa kaupunkilenkille etten kuulemma muutu ihan landepaukuksi. Asutaanhan me toki kaupungissa, mutta tosi rauhallisella alueella. Kaipaan kuulemma liikenteen melua, hälytysajoneuvojen pillien huutoa ja ei ennakoitavia virikkeitä. Muutoin minusta saattaa tulla arka. Jaa ja mikäkö on minun mielipiteeni ko. lenkeistä? En niin kauheasti niistä välitä. Ei siellä ole edes oravia!

Ja tässä vielä emännän vaatimuksesta muistutus kaikille koiruuksien omistajille. Jos ette ole jo laittaneet ko. mönjiä koirillinne, niin nyt kiiruusti laittamaan! Minullakaan kuulemma ei ole mitään asiaa emännän ja isännän vuoteeseen, jos nämä asiat eivät ole kunnossa. Kyllä on pienen koiran elämään pistetty nyt hurjasti haasteita...
 
Kesää kohti: Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti