.

.

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Lontoon kuulumisia


Perhe on palannut kotiin reissultaan- jee! Toki minulla oli oikein hyvät oltavat täällä esikoisen ja hänen kaveriensa kanssa. Nuoriso grillasi ja arvatkaa, kuka sai nakkeja ihan riittämiin:)

Minullahan on perheen ainoa siniverinen tausta, joten hiukkasen kuitenkin ihmettelen sitä, että meikäläinen jätetään aina Brittilän ulkopuolelle. Tosin, ehkä parempi näin. Nytkin perhe oli ravannut British- ja Natural History museumit ja Ripleyt läpi. Samoin oli hilluttu Notting Hillissä ja ostoskaduilla. Keskimmäiselle oli etsitty PÄI-VÄ rippimekkoa ja toinen mokoma oli metsästetty kuopuksen aitoa fudispaitaa (korjaan: pelipaitaa).

Eihän sellaista näillä töpöjaloilla jaksaisi! Lontoossa oli viikon ajan paistanut aurinko ja lämmintä oli ollut 23-26 c. Ei hassumpaa! Kyllä perhettä sitten palelikin, kun esikoinen haki heidät takaisin kentältä. Meillä kun oli hurjat kahdeksan astetta lämmintä...

Pieniä ongelmia tuotti mametsun ja keskimmäisen keliakia, mutta voi miten ihania sushi-pakkauksia löytyikään Mark&Spenseriltä. Juu ja toki ravintoloista sai pyytäessään myös gluteenittoman vaihtoehdon.

Ikäväkin oli- molemmin puolin. Mametsu laitteli koneesta minulla ja esikoiselle kuvia ja ilmoitti tuliaisten olevan turvassa käsimatkatavaroissa.

Pikkuisen se on Englanti-hullu tämä minun perheeni. Seuraavan kerran matkaavat kuulemma reilaamaan saarelle, mutta ensi kesänä otetaan kuitenkin aurinkoa jossain välimeren rannalla. Meillä jatkuu täällä Villa Kardemummassa nyt pieni varikkokäynti, jonka jälkeen perhe suuntailee uusiin kesäreissuihin. On lasten urkkakilpailuja, kavereiden ja sukulaisten treffaamisia ja tietysti myös keskimmäisen rippijuhlien järkkäilyä. Just katselimme mamman kanssa Huovisen leipomon porovoileipäkakun kuvia netistä. NAAAAAM!!!
 
Pulskaa alkavaa viikkoa toivottaen: Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti