.

.

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Sekalaista höpötystäHeippatirallaa! Taukoa on pitänyt ja ihan minusta riippumattomista syistä. Perhe täällä tohottaa ikäänkuin eivät olisi koskaan aiemmin kesää nähneet! Perheen lapsoset jäivät kesälomalle ja sen kunniaksi mametsu ja isäntä ottivat myös irtioton arjesta ja lähtivät kahden nuorimmaisen kanssa mökille Lappiin. Me nuoret naiset (minä ja perheen esikoinen) jäimme kotiin patavahdeiksi. No, oli täällä kyllä muitakin, mutta hyvin meni ja kämppä oli myös mametsun mielessä siisti vieraista huolimatta:)

Nyt perhe on jo hieman rauhoittunut ja tehnyt normijutskia. Tässä muuten toffeepikkuleipiä, joita ei voi tupeloida pilalle. Resepti on simppeleistä simppelein: osta valmis murotaikina pkt. ja irtokarkkihyllystä noita toffeepaloja. Paloittele toffeet kolmeen osaan. Tee murotaikinasta pienen superpallon kokoisia palloja, joiden sisään kätket toffeepalan. Paista uunissa 225c lämmössä, kunnes ovat hyvän värisiä. Jäähdytä ja ripoittele päälle tomusokeria. Ovat kuulemma hurrrrrjan hyviä. (Minä ja mamma emme tiedä lopputulosta. Mammalla kun on tuo keliakia ja minä en muutoin vaan saa kuulemma hyvelöisiä...)

Nanna-tuolit odottavat meillä edelleen mamman ompeluintoa tai sitä, että se raaskii viedä tuolit verhoilijalle. Siihen saakka mennään kivoilla irtopäällisillä. Nanna on nyt työhuoneessa ja vartoo sadepäivän viettäjiä. Tässä on hyvä koisia ja katsella ikkunalasiin pirskahtelevia pisaroita.

Voi olla, että tästä istumapaikasta käydään vielä taistelua:)
Mitäs muuta? Mamma on pessyt urakalla mattoja ja verhoja. Keskimmäinen puolestaan on kunnostautunut ikkunanpesussa. Kärcher on kuulkaas laulanut yötäpäivää!
Tulevalla viikolla on tarkoitus vaihtaa ne puhtaat verhot puhtaisiin ikkunoihin ja käydä ostamassa yksi uusi matto. Luvassa on myös puutarhalla käymistä ja auton huoltoa. Niin joo ja kuopuksen huone tarvitsee tiukan inventaarion. Sieltä VYÖRYY tavaraa.
 
Mukavaa kesäpäivän jatkoa toivotellen: Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti