.

.

maanantai 16. kesäkuuta 2014

SNOW = LUN-TA!!!


( It is supposed to be summer...) Sanovat, että Suomen kesä on lyhyt, mutta vähäluminen. Miten niin muka? Kyllä meillä lunta riittää! Mamma veti todellakin herneen nokkaansa tänä aamuna, kun näki taivaalta leijailevat hiutaleet. Pääsi sillä myös liuta tosi rumia sanoja jostain sieltä pipon ja toppatakin kätköistä. Mittari kun oli nollassa.

Ainoa lohtu on se, että perheen kesälomareissu kolkuttelee jo nurkan takana. Jospa kohteessa olisi kesä? Meikätyttö ei reissuun mukaan lähde. Jään patavahdiksi esikoisen kanssa. Niin ja varmaan tänne tulee sen pari kaveriakin, mikä ei haittaa minua lainkaan. Ne kaikki kun suorastaan rrrrrakastavat minua:)

Mamma aloitti perinteisen juhannussiivouksensa eilen ja sai keittiön, ruokailuerkkerin ja olkkarin kuntoon. Järjestys vaihtui taas ihan kokonaan. Samalla vaihdettiin puhtaat matot lattioille ja pestyt verhot ikkunoihin. Kaikki muutkin tekstiilit tuoksuivat puhtoisilta ja silitetyiltä. Olipa ihana kölläillä isännän ja pojan välissä sohvalla ja töllöttää illan futismatsia.

Iltapalalla perhe sanoi uuden erkkerityylin takaavan meille kotiterassifiiliksen säällä kuin säällä: on hyvät näkymät ulos, aurinkoista ja vielä kukkiakin lasin takana. Juu, säällä kuin säällä. Nyt kukkia peittää lumikerros!

Kontrastiksi vielä tämäkin: eilen tuoksuteltiin mamman kanssa ihania kukkasia pihamaalla ja nyt....

...ei ihan sama onnistu. Lunta menisi kuonoon että pölähtäisi! Minua se ei tosin haittaa, sillä olen suuri lumessa röhkimisen ystävä. Mammalta se tuskin kuitenkaan luonnistuisi.
 
Tämmöttii meillä. Siivous jatkuu tänäänkin ja sen tuloksista sitten myöhemmin kuvia:)
 
Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti