.

.

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Helteinen Helsinki
Heissulivei vaan kaikille! Täällä reissunainen Rasavilli:) Käväisin perheen kanssa Hesassa ja olin ihan hotellissa yötä. Automatka meni  loistavasti, mutta edellinen hotellireissu oli päässyt jo unohtumaan. Alkuun siis hieman säikähtelin kaikenmaailman portiakosta kuuluvia tapsutteluja ja jutteluja. Pian kuitenkin rauhoituin tuttujen lelujeni ja ruokakuppieni äärelle. Juu ja oli kiva nukkua hotellin iihanan puhtaissa ja valkoisissa lakanoissa.
Perhe ei keskittynyt nukkumiseen vaan kävi kasvitieteelisessä puutarhassa ihastelemassa jättilumpeita ja muita uskomattomia kasvikaunokaisia.


Mustikkamäen kautta he olivat suihkaisseet myös Korkeasaareen, jossa kuulemma saukko oli näyttänyt aivan minulta?!?

Riikinkukoilla oli ollut vauhti päällä ja näitä koppavia pörhistelijöitä (heilastelijoita) oli kuulemma ollut vähän joka kulmalla.


Onhan niillä toki komea höyhenpuku. Mamma varmaan oli juossut kameran kanssa joka elukan luona, sillä illalla sen jalat olivat tosi kipeinä. Helle oli tehnyt tepposet, vaikka mametsu vannoi juoneensa litratolkulla karpalowichyä. No, isäntä ja muksut olivat kyllä ihan yhtä hikisiä ja punakoita.
Minä en käynyt oikeastaan muualla kuin paikallisissa koirapuistoissa ja Käpylässä. Siellä joksentelinkin pitkin Taivaskalliota ja nautin kybällä.
 
Helsinki on oikeastaan ihan mukiinmenevä paikka. Näin totesivat mamma ja esikoinenkin leveästi hymyillen ostoskassiensa takaa. Mukaan oli tarttunut monenmoista, jota ei meiltä asti löydy. Niin ja pakko juoruta: mamma osti TAAS serviettejä jemmaan:) Viikonloppuna meillä on sitten rippijuhlat ja niihin leivotaan nyt urakalla. Kuvia ja kuulumisia on siis tulossa!!!
 
Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti