.

.

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kaikenkarvaisia kesävieraita


Onpas ollut ihanan helteinen viikko! Helle taisi pehmittää pienen oravankin pään, sillä tämä ylettömän kesy vipeltäjä temppuilee pihallamme alvariinsa. On se niin söpö, etten viitsi sille edes haukahdella:)

Viikolla juhlistimme nimppareita ihanalla mansikkakakulla ja kestitsimme mukavia kesävieraita. Minullakin on ollut herkkuja riittämiin ja mikä parasta: mummi toi taas nakkeja.Mametsu yrittää ikuistaa pihan kesäilmettä, jotta sitten talven pimeinä kuukausina muistaisi elävästi kaiken ihanan.

Näitä otoksia on jo vähän joka kulmalta ja näkisittepä kaikki ne kukkien kuvat. Huh ja hei!
Sisäällä ollaan saatu myös jotain aikaiseksi. Meille on tulossa kuun vaihteessa keskimmäisen rippijuhlat ja niiden myötä mukavasti vieraita. Olkkariin piti saada lisää kahvittelupaikkoja ja sohvaa käännettiin jälleen kerran. Lisäksi mamma kävi ostamassa Anno-tarjotinpöydän. Sen voi sitten kemujen jälkeen siirtää vaikka siihen tulevaan, isompaan kasvihuoneeseen. Siis jos raaskii. Pöytä nimittäin toimii aika hitsin hyvin juuri tuossa!!!

Mattoja uusittiin myös. Mamma löysi netistä Rugvista-mattoliikkeen ja onnistui bongaamaan sieltä juuri meille sopivat lattianpeittimet. Lokki-valaisimen mamma ja isäntä ostivat pitkän harkinnan jälkeen myös. Ne ovat sopineet, että joka vuosi ostetaan pari klassikkojuttua. Nyt oli vuorossa Lokki ja seuraavaksi listalla kilpailevat string-hylly tai Eamesin keinutuoli. Hassuja nuo immeiset.


Alennusmyynnistä puolestaan löytyi riippumatto, jossa jopa mamma hölläilee. Se nukahtikin yksi päivä tuohon mattoon ja minä olin tietysti sen vieressä kölläilemässä. Heräsimme siihen, että isäntä kysyi hieman huolestuneena: oikeastiko te nukutte?

Odottelemme täällä vielä lisää kesävieraita ja laittelemme juhlia varten paikkoja kuntoon. Mamma ja keskimmäinen leipovat, isäntä parturoi nurmikkoa, esikoinen ahertaa kesäduunissa, kuopus futaa ja minä, minä olen työnjohtaja.

Ihanaista, aurinkoista tulevaa viikkoa! Postailemme taas pian:)
 
Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti