.

.

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Pirskahtelevat 10v. synttärit!


Meillä juhlittiin lauantaina kuopuksen kymppisynttäreitä. Kutsukortissa kerrottiin pirskahtelevan, loiskahtelvan ja litisevän märästä synttäriteemasta ja pyydettiin ottamaan vetisiä välineitä sekä vaihtovaatteet mukaan. Koska lauantaiksi oli luvattu hellettä, tavoitteena oli saada pystyyn kunnon kastelukekkerit:)

Kuopuksen kaikki kaverit ovat urheilevia ikiliikkujia, joten tuntui hassulta ajatukseltakin vuokrata joku sisätila poikien rysyämispaikaksi. Teemaksi otettiin kastelukekkereiden lisäksi kaikkien yhteinen rakkaus: JALKAPALLO!

Mametsu värkkäsi futiskakun ja limppareina oli Ronaldo ja Messi- tölkkipepesiä.

Suolaisena tarjottiin pannupizzaa ja poppareita.

Välillä käytiin täyttämässä vateihin vesi-ilmapalloja eripuolille pihamaata...
Ja sitten palattiin jätskibaariin suunnittelemaan strategioita:)
Poikien säännöt olivat yksinkertaiset ja yhdessä allekirjoitetut: Kaikki kastelevat kaikkia ja tarkoitus on pitää hauskaa. Voittajaa ei etsitä. Täyttöpisteitä on kolme ja niiden ympärillä on valkoinen turvavyöhyke. Jos on sen sisällä hakemassa vesi-ilmapalloja tai täyttämässä vesipyssyä/sumutinpulloa/vesimiekkaa, ei saa kastella tai tulla kastelluksi.
Pojat pinkoivat pitkin pihaa niin että tanner tömisi ja riemunkiljahdukset säestivät toimintaa. Pihallamme oli paljon hyviä piiloja ja väijyntäpaikkoja, joten voitte vaan kuvitella, miten hauskaa hommaa tuo toisen kasteleminen oli!
Juhlien päätteeksi märät pojat totesivat, että oli ihan älyttömän hauskat juhlat. Hymy oli herkässä myös lapsiaan hakevilla vanhemmilla.
Voimme mamman kanssa suositella lämpimästi tälläisia kekkereitä. Aina ei tarvitse lähteä mäkkärille tai HopLoppiin varmistaakseen riemukkaat kekkerit. Oma kotipiha voi tarjota vaikka millaisia mahdollisuuksia, jos vain malttaa hetken miettiä, eikä ole niin tarkka istutustensa kanssa. Ihanaa oli ja minä sain juosta poikien mukana- JEE!
 
Loman loppua tuumaileva: Rasavilli

2 kommenttia:

 1. Kesäpäivää keskeltä Suomea!
  Löysin blogisi ihan sattumalta. Ihanan kesäisiä kuvia sinulla.
  Oma poikani täyttää kohta 7v. ja on innokas futaaja. Mistä sait hankittua tuollaisia jalkapallokarkkeja kakun koristeeksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan,
   Jalkapallokakun koristelupakkaus löytyi citymarketista. Se sisälsi nuo jalitsukoristeet, strösseliä ja valkoista koristelusokerimassaa. Strösseleitä ostin kyllä lisää...
   Taisi olla muuten Dr. Ötkerin pakkaus:)

   Poista