.

.

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Työhuoneremppaa


Työhuoneremppa täällä Villa Kardemummassa sen kus jatkuu. Mamma on saanut nyt maalaukset tehtyä ja isännän pitäisi aloittaa kohta tapetointi. Kunhan se nyt vaan ehtisi. Se on ollut taas viikonlopun etupäässä treenauskuskina, kun nuorimmainen on harrastanut...Juu ja lauantaina mamma pyysi sitä kaverikseen Ikeaan. Uuteen työpisteeseen kun tarvittiin monenmoista pikkukräässää roskiksesta lehtikoteloihin.

Tämä satulatuoli on kuitenkin Kodin ykkösestä. Mamma halusi ehdottomasti valkoisen satulatuolin. Sen selälle ko. tuoli on kuulemma paras mahdollinen.

Eero Aarnion vaasivalaisin sopii työhuoneen päivitettyyn tunnelmaan tosi hyvin. Mamma haaveilee siitä Eamesin AIDOSTA keinutuolista edelleen ja sillekin työhuoneessa olisi ihan kivasti tilaa. Ehkäpä hän ostaa itselleen tänä jouluna lahjan?

Lasten palkintokaapin päällä odottelee vielä monenmoista tavaraa oman paikan löytymistä. Samoin odottelee alakerrassa yksi Kodin ykkösestä ostettu pyörällinen apupöytä pyörien kiinnittämistä. Niin ja sitten on yksi hylly ja jokunen taulu ja tietysti ne ihanat TAPETIT!!! Mukavaa, kun on oma tupa ja lupa laittaa kaikkea kaunista.
 
 
Työhuoneen vanhaa ilmettä pääsee muuten kurkkaamaan blogipäivityksestä "hiipivät pastellit". Tunnelma tulee olemaan nyt täysin erilainen ja sekös on piristävää. Toinkin jo tänne uuteen tilaan mm. pari possunkorvaa ja syttyräleluni. Ettei vaan menisi liian hienoksi tämä mamman uusi huone:)
 
Mukavaa sunnuntain jatkoa. Mammalla on LOOPISSA "vasta" 13 000 askelta tälle päivälle, joten iltalenkki ja muutama tuhat taaperrusta lisää odottavat.
 
Rasavilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti