.

.

torstai 30. lokakuuta 2014

Huhuu, huomenissa haahuillaan ja herkutellaan!

              

Huomenna pidämme pienet HALLOWEEN KEKKERIT, joita aloimme tänään lasten kanssa jo valmistella. Nessut nenän lähettyvillä koristelimme kuistia ja ostimme lisää lyhtyjä huomisen varalle. Jääkaapissa on valmistumassa Halloweenin kakku ja huomiseen menuun kuuluu muutoin kotona pitkän kaavan mukaan valmistettua kiinalaista kanakastiketta, basmatiriisiä, friteerattuja banskuja ja itse tehtyä jätskiä. Niin ja juomaksi on tietenkin perinteistä, kaikille (ihmisille siis) sopivaa boolia. HUHUU!!!

Nämä vekkulit kurpitsanaamat ovat olleet meillä emäntäni mukaan jo pian parikymmentä vuotta. Siinä missä autenttiset kurpitsat ovat hetken huumaa, nämä ilahduttavat vuodesta toiseen. Ovat vähän samanlainen nostalgiapläjäys, kuin lasten pian esiin kaivettavat joulukalenterit. (Turha kai edes mainita, että meidän taloudessa myös pienellä sievällä koiruliinilla on oma kalenterinsa...)

Kattaustakin jo vähän suunniteltiin. Oranssimustaa sen olla pitää. Huomenna mametsu kurvaa suoraan puutarhalle ostamaan kattaukseen sopivan kukkakimpun. Sitten vaan valoja vähemmäksi ja paljon kynttilöitä kaikkialle. Eipähän erotu se tosiasia, että listoja on siellä täällä ja tapiseeraus kesken. Meillä kun pärsää nyt taudissa emännän lisäksi jo keskimmäinenkin. Onneksi isäntä on viikonlopun kotona. Josko listat saataisiin paikoilleen ja koti taas vähemmän vaaralliseksi vyöhykkeeksi. Palataanpa Halloweenin ja uuden "kotityylin" merkeissä vielä tänä viikonloppuna!
 
Karrrrmivaa huomista toivotellen: Rasavilli

2 kommenttia:

  1. Voi, mitkä kemut tulossa, pitäkäähän oikein hauskaa!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kävin juuri lisäämässä kuvia kammottavan kivasta illasta.

    VastaaPoista