.

.

lauantai 1. marraskuuta 2014

Halloween-fiilistelyä eiliseltä


Mammalla oli eilen vauhti päällä! Se suorastaa pinkoi töistä kotiin viimeistelemään Halloweenkekkereitä. Keittiössä sitä odotti keskimmäisen tuoma kurpitsa, johon EI saanut koskea. Keskimmäinen on oikea taiteilija ja hän oli päättänyt viikonlopun aikana haastaa itsensä kurpitsakuvittajan rooliin. Hmmmm...

Koti saatiin suht siistiin kuosiin, vaikka lattioilla onkin listat nipuissa ja osassa alakertaa tapettitalkoot ihan kesken. Tuossa köökin ikkunaseinällä näkyy muuten nyt se vaalennus uuden tapetin muodossa. Kyllä tämä keltaisen voittaa!

Olkkarissa on vielä keltainen tapetti paikoillaan, mutta jahka mamma tervehtyy kunnolla, niin ei ole kauaa:)

Takaisin juhliin. Illan hämartyessä  lyhdyt sytyteltiin ja kasvihuone se vasta hurjalta näytti punaisessa valaistuksessaan. Siitä mametsu vaan ei osannut järkkärilläkään napata kunnon kuvaa.
Eka kattaus odottelee muksuja. ( Tässä puolestaan näkyy ruokailuerkkerin uusi väri. Sekin oli keltainen aiemmin. Nyt tämä näyttää vielä kovin askeettiselta, kun ei ole listoja eikä verhoja, mutta hyvä tästä tulee:))
Söimme siis kotikiinalaista, mikä oli kyllä erittäin hyvää (koiruliinikin sai ison kupillisen riisiä kera ceasarin) ja juomaksi oli mustaa jaffaa kera limepalojen. Kakku oli kuitenkin jostakin syystä illan vetonaula.
Pohjassa on voita jagluteenittomia pipareita. Täytteessä vanilijavanukasta, vispikermaa ja valkosuklaata.
Ja päällä muksuystävällinen " seleksuuni " kauden hyvelöisiä.
Nyt lauantaiaamuna mamma siivoilee mukavien kekkereiden jälkiä ihanassa pakkasaamussa. Aurinko paistaa ja tulimme hetki sitteen piiiiitkältä metsälenkiltä. Ihanaa!
Keittiössä odottaa tämä komeus taiteilijan veitseä. Saisikohan tästä myös kurpitsakeittoa?
 
Huomiseen!
 
Rasavilli

2 kommenttia:

  1. Huomenta! Makee kakku;) Onko tuo sillä Talo&Koti - lehden Kinuski kissa reseptillä tehty? Oliko hyvää? Se vanukas nimittäin vähän mietityttää, että tuleeko liian makea?

    VastaaPoista
  2. Sitä ohjetta käytin, kyllä! Minun makuuni kakku oli tosi, tosi makea, mutta kohderyhmä tykkäsi kovasti.

    VastaaPoista