.

.

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

IIIK, stringit seinällä:)


Mamma päätti jo ennen rempan käynnistymistä, että puolivälissä tapiseerausta hän palkitsee itsensä ja käy ostamassa kauan himoitsemansa String pocket hyllyn. Eilen oli otollinen päivä juuri tähän. Illalla isäntä omien sanojensa mukaan sitten "Skruuvasi mamman stringit keittiön seinälle".

Kuvat on otettu sinisessä keskiviikon aamuhämärässä, mutta voitte vaan kuvitella, että mamma nautiskelee köökin korituolissa istumisesta kynttilöiden loisteessa! Tuolista on vielä kaiken lisäksi esteetön näkymä takalle. Miksiköhän tätä remppaa ei tehty jo paljon, paljon aiemmin? 
Tällä hetkellä tapettia revitään olkkarista. Homma siis jatkuu ja kaunista tulee:)
ps. Hayn käyttä ei nimenomaan pitänyt ostaa, mutta se kuulemma oli tarttunut vaativasti mamman käsilaukun hihnaan kiinni...
Niin ja ylemmässä kuvassa tapetti sävähtää keltaiseen, MITÄ SE EI ONNEKSI OLE!
 
 

4 kommenttia:

 1. Moi, täällä värkkään niitä ruotsalaisia joulutähtiä ja tulit mieleeni!! Muista hei hyödyntää ne loput tapetit siinä hommassa;)
  P.T

  VastaaPoista
 2. Terve Päivi! Eilen taas palauttelin ko. Ohjetta ihanan työkamuni opastamana mieleeni:) Mietin tosissaan, voiko noita tapettijämiä hyödyntää tässä hommassa. Onkohan se liian jäykkää ja millä liimalla pysyy kasassa? Oletko kokeillut? Soittaisin, mutta minulla ja maaliämpärillä on treffit kesken...
  Onko lukijoista joku muu kokeillut ruotsalaisten paperitähtien tekemistä tapetista??? KOKEMUKSIA ja VINKKEJÄ kaivataan-KIITOS!

  VastaaPoista
 3. Vastavierailulla :) Aloin lukijaksesi :) Ihanaa sunnuntaita sulle :)

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun aloit! Tervetuloa joukkoon!
  Pirtsakkaa ensi viikkoa sateisesta säästä huolimatta:)

  VastaaPoista