.

.

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Muutosleikissä alakerta- katsokaapas lopputulema!


Näin tyrmäävän keltaista meillä siis vielä oli pari viikkoa sitten. Sitten mametsu siirtyi keittiön puolelta olkkariin ja aloitti raivokkaan pintarempan myös sinne. Köökistä keltaisen värin häätäminen oli tehnyt niin ihanan ja kauniin tilan, että olkkari suorastaan huusi väriterapiaan pääsyä!Terapia EI ollut kivuton, sillä pirskatin boordit olivat niin tiukassa, että niitä sai repiä jääskrapan kanssa irti seinästä. Mamma totesikin, että muuttukoon vaan sisustustrendit miten haluaa, mutta tähän taloon ei enää koskaan laiteta boordeja. Näin ihanan valoisa tilasta kuitenkin lopulta tuli. Huonekalutkin näyttävät ihan uudelta ja jotenkin taulutkin sopivat paremmin tähän vaaleaan tilaan. Ne ja muutama muu juttu tosin etsivät vielä kovasti paikkaansa...


Lattiaruukku löytyi ihan sattumalta rauttakauppareissulla ja tarttui mukaan koiranputkitapettiin sopivan värityksensä vuoksi. Oksissa on nyt valosarjat ja muutama sydän, mutta mammalla on ruotsalaisten joulutähtien taittelutehdas käynnissä. Ne ripustetaan sitten oksiin myös. Eilen tosin tapahtui pieni vahinko. Tapettitähtiä ei saanut pysymään normiliimalla kasassa, joten mamma siirtyi ns. kontaktiliimaan. Noooh, siinä Putousta katsellessaan ja samalla tähtiä taitellessaan mamma unohti olla ripeä ja arvatkaas, jäikö tähti keskisormeen kiini? Oli kuulkaas pikkuisen haastavaa irroittaa kontaktiliima ja keskisormi toisistaan!
Tässä ruokailuerkkeri nyt paremmassa valossa. Ihanaa, kun sekään ei ole enää kirkuvan keltainen. Ruokakin näyttää lautasella paremmalta! (Psst: minun luuni pöydän alla näyttää aina yhtä hyvältä!)                                          Ja sama toiselta kulmalta.


Tässä eteisestä päin katsottuna vähän kokonaiskuvaa. Keittiö jää tuonne oikealle ja sama värimaailma jatkuu sielläkin.

Tämä on siis keittiöstä, mammani lempparipaikalta. Tuossa se lueskelee, kuuntelee musiikkia ja räplää tietsikkaa. Kynttilän paikalle kuulemma tulee huonekuusi jo ensi viikonloppuna.

Nyt alkaa jo hämärtää vaikka kello ei ole oikeastaan mitään. Mamma suunnittelee siirtävänsä A-tikkaat pikkuhiljaa makkariin ja jatkavansa remppailua ensi viikolla siellä. Tänään kuitenkin huilitaan. Jääkaapissa odottaa itsetehty täytekakku. Nyt on aika juhlia isiä eli minun isäntääni.
Ihanaista tulevaa viikkoa kaikille ja tervetuloa uudet lukijani Villa Kardemumman suloisen sekavaan arkeen mukaan! Teitä on vieraillut Villassamme viime aikoina todella paljon, mikä on hieno juttu. Jättäkäähän käynnistänne viestiä. Mamma istuskelee sitten tuossa korituolissa ja vastailee niihin minun rapsutukseni lomassa:)
Rasavilli

6 kommenttia:

 1. Valtaisa muutos ja kylläpä tuli hieno olkkari nyt, vaaleat seinät tekevät ihmeitä! Niin kaunista:)

  VastaaPoista
 2. Mahtava muutos! Kauniilta näyttää ja tilavammalta myös.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Olen kyllä niin tyytyväinen. Ongelma vaan on siinä, että nyt tosiaan sekä makkari että eteisaula näyttävät kulahtaneelta ja vaativat kasvojenkohotusta. Varsinainen lumipalloefekti siis!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Mites tässä nyt malttaa töihin lähteä, kun haluaisi vaan nautiskella uudesta kotitunnelmasta;)

  VastaaPoista
 5. Kaunis koti!! Onnittelut siitä. Saanko kysyä mistä rautakaupasta löysit tuon ihanan ruukun?

  VastaaPoista
 6. Kaunis koti! Saanko kysyä mistä rautakaupasta löysit tuon ihanan ruukun?

  VastaaPoista