.

.

torstai 13. marraskuuta 2014

Torstain touhut: joulutähtiä ja kärpäspyssy


Aina ei voi remontoida. Maalikerrosten pitää kuivua välillä ja pankkitililläkin on hyvä olla rahaa uusiin tarpeisiin. No, mitäs silloin odotellessa tehdään? AS-KAR-REL-LAAN tietysti!

Ruotsalaisia joulutähtiä syntyy tapettisuiruista joka lähtöön. Käyvät varmasti myös joululahjojen kaunistuksina. Ripustamme näitä myös ikkunoihin ja koristeoksiin. Ovat niin herkän kauniita, eikö?

Tässä vielä valmiita...

Tapettia eksyi myös olkkarin kaapin oviin. Mamma tosin miettii, josko laittaisi sen tummemman version samasta tapetista kuitenkin ovien taakse. HMMMM.

Ja minkä kanssa se kuopus tuli kotiin koulusta? No kärpäspyssyn tietenkin! Tätä on puutöissä sorvailtu koko syksy. Sillä täräytetään kärpästä kylkeen ja ammuksena toimii kuminauha. Aika hauska juttu ja pikkujeppiset ovat ihan tohkeissaan. Hyvä kuopuksen ope!

Lopuksi vielä kuva mamman yhdestä hössötysinnostuksesta. Meillä siis kasvatetaan joka syksy tolkuttomissa määrin amarylliksiä. Joku ehtii isänpäiväksi, joku uudeksi vuodeksi. Harvemmin mikään istutuksista kuitenkaan kukkii juuri jouluna:) Tämä kaunokainen aukesi tänään. Eikö olekin jouluinen olo?
 
Tip, tap: Rasavilli

2 kommenttia:

  1. Teän koti näyttää tosi kauniilta ja nuo tapeteista tehdyt joulutähdet on kans aivan ihania. Mie en ole nähnyt niitä aiemmin enkä tosiaankaan olis arvannu että ne on tehty tapetista :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja mukavaa, kun tykkäät:)
    Tervetuloa meidän tohinaan mukaan!

    VastaaPoista