.

.

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

VIHDOINKIN jotain VALMIINA!


Leppoisaa sunnuntai-iltaa täältä Villasta. Ihan jotakin juttuja saatiin jo valmiiksikin tänä viikonloppuna. Siivottiinkin, kuten kuvasta näkyy (vuodevaatteita on kuistilla tuulettumassa) .Tämä ihanainen Pentikin kranssi oli mamman lähes ainoa Hullujen päivien löyty syksyltä. No, nättihän se onkin ja toivottelee lämpimin värein peremmälle kotiimme:)

Yläkerran aula näyttää nyt tältä. Työhuoneen puolta ei mametsu kuvannut vielä, sillä sen seinälle tuleva kuvakollaasi on vielä työn alla. Sen saa koota tuo meidän pesueen esikoinen, jolla on pistämätön kyky kaikenlaisten asetelmien ja kollaasien tekemiseen. Abilla on vaan aika paljon muitakin hommia, joten valmista jos saisi jouluksi?

Ja sitten tämä ruokailutila. EI KELTAISTA! Jihuu, arvatkaa vaan ollaanko tyytyväisiä? Taulut etsivät vielä paikkaansa, mutta on tämä kuulkaa ihana. Pahoittelen kuvan hämäryyttä, mutta valmista tuli ihan hetki sitten ja täällä on pimeää...Ensi viikolle jää vielä riittämiin tapetin irrotusta olkkarista. Sen jälkeen mamma siirtynee vähitellen makkarin puolelle. Se pitäisi saada valmiiksi ennen mööbleerausta. Ei tässä kuulkaa perässä pieni koira pysy! Nyt kuitenkin pitsapannaria nassuun. Munakello pirrasi juuri valmiin iltapalan merkiksi.
 
Mukavaa alkavaa viikkoa toivotellen: Rasavilli
 
ps. HOXOTIPOXOTI: keittiössä on siis sama tapetti kuin yläkerran aulassa. Sävymaailma vaan on eri.

2 kommenttia:

  1. Tulipa siitä hieno! Tuleeko olohuoneeseen sama vai eri tapetti?

    VastaaPoista
  2. Olkkariin tulee samaa koiranputkea kuin keittiössä. Sen kaverina käytän antiikkivalkoista maalia. Makkariin olenkin sitten valinnut jotain ihan muuta;) Oikein sormet syyhyää, että ehdin jatkamaan projektiani!

    VastaaPoista