.

.

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

3. adventti- Rasvilin tapaan rennosti retkottaen:)


Köökissä näyttää ja tuoksuu jouluiselta. Sytytimme kolmannan adeventtikynttilän ja nautiskelimme aamun pitkän kaavan mukaan kuusen tuiketta, tuoksuja ja tunnelmaa imien.

Koti pysyy nyt paljon siistimpänä, koska kaikki me haluamme ylläpitää tätä ihanaista joulutunnelmaa.
Tai niinhän sitä luulisi, sillä rakas Rasvilimme on erikoistunut nyt mönkimään itsetekemiinsä talvipesiin sohvatyynyjen alle, lasten ja aikuisten vuoteisiin, ryijymattojen mutkiin jne. jne. Ymmärtäähän sen: pakkanen nousi hurjiin lukemiin. Täällä on -2c:)

Suosikkipaikaksi on kuitenkin muodostunut emännän ja isännän vuode, josta ihanalta turkispeitteeltä kurotellen näkee suoraan ikkunasta ulos.

Jos taas kääntää päänsä toiseen suuntaan, voi nähdä eteisaulaan ja tuntea hertkkutuoksut keittiöstä.
Voihan sen siis näinkin ottaa tämän joulun odotuksen.
 
Rentoa retkottelufiilistä teille kaikille toivottaen: Rasavilin mamma
 
 
ps. Allekirjoittanut ei kyllä retkottele. Se maanantain deadline työhommissa lähestyy, joten aika tsäpäkästi tässä saa konetta naputella... Marja: huomenna juhlistetaan työsuman rauhoittumista kunnon herkkukahvittelulla!

9 kommenttia:

 1. Jaksaa, jaksaa. Painaa, painaa:) Kohta helpottaa ja päästään lomille:)
  Sitäpaitsi, sinä osaat hommasi, joten eipä hätää!
  P.T

  VastaaPoista
 2. Kiitti tsemppauksesta. Sitä tarvitaan. Kirotusvihreitä pukkaa ja tension nek jyllää. Aina on selvitty. Niin nytkin:) ja kun homma on huolella viimeisteltykin, nautitaan isolla N:llä:)

  VastaaPoista
 3. Onhan se sänky hyvä paikka koiranunia ottaa :) Meillä ei ole makuuhuoneessa mattoja, joten vanha herra (tipsu) ei pääse hyppäämään sänkyyn. Ja nuori herra ei vaan ole hoksannut sänkyyn hyppäämistä.

  Kivat nuo manteli- ja rusinakulhot!

  Tsemppiä vaan sinne työrintamalle! Kuulostaa hiukan stessaavalta tuo teidän työ...

  VastaaPoista
 4. Jeeeee, valmista tuli ja vimpsen päälle fiksattuna!
  Itse olen parhaimmillani paperihommissa pienen paineen alla, mutta muutoin en stressiä töissä suostu ottamaan:) enkä kyllä voisikaan: työ on minulle kuin nakutettu ja saan tehdä sitä ihanien ihmisten kanssa. Olen onnekas!
  Mutta asiaan: Rasavili itki vuolaasti sängyn vieressä, kun makkarin matot olivat pesulla. Mies heltyi ja nosti neitokaisen vuoteeseen ja aamulla sieltä pois!!
  Lienee turha mainita, että mies oli myös se, joka aikanaan nosti pienen Rasavilin pentukorista vuoteeseemme nukkumaan. Se kun näytti niin surulliselta ja yksinäiseltä korissaan. Hih tuota rakasta puolisoani!

  VastaaPoista
 5. so schön ist die dekoration und der hund ist soooo süß!!! angie

  VastaaPoista
 6. Ihana rasavilli. Tuli tänään mieleen taannoinen kirjoituksesi, jolloin rasavillillä oli vatsanpuruja. Meillä on tänään ollut nuoremmalla koiralla. Ja ei, ei ole mukava yhdistelmä spanielin peppukarvat ja vatsapurut. ( No spanieli ja spanieli, puolikas sellainen )

  VastaaPoista
 7. Voi, kun suloinen tyttö <3 Kynttilät tuo kyllä ihanaa talven ja joulun tunnelmaa... Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 8. Hei molemmat koiraihmiset! Rasavili kiittää kehuista. On tämä ihme neiti. Aamut täytyy aloittaa nuuskuttelurutiinilla: ensiksi joulukuusen alimpien oksien pallot, sitten eteisen enkelikello ka viimeiseksi nuuskitaan keittiössä piparipurkin pöytätaso:) Joulu tuntuu kuonossa!

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa ja näyttää oikein jouluisalle. Mukavaa, tunnelmallista joulunaikaa!

  VastaaPoista