.

.

maanantai 19. tammikuuta 2015

Smile, it´s MONDAY:) /// Maanantai, hymyä huuleen:)

Se on arki taas! Perhe lähti painamaan kukin omiin suuntiinsa tuossa seitsämän jälkeen ja minä tyttö  jäin tänne Villa Kardemummaan "patavahdiksi".
 
( It´s monday again. Mam and dad went to work and kids to school. I decided to stay at home...)

Mammalla taisi tulla hieman kiire. Muille se keitteli puurot, mutta itse se aikoo pärjätä kahvilla ja ompulla.
Ei kun nythän mä honasin: sehän otti pakastimesta viime torstaina jääneet kiinalaiset ruuat evääkseen! Se aikoo nautiskella ne työpaikan kahvihuoneessa jossakin välissä.
No, tämä koiruliini kömpii nyt isännän ja emännän vuoteeseen ottamaan ihanat, pitkät kauneusunoset. "Because I´m worth it!"
 
(  People are  so busy. Allways in a hurry.
 I´ll take a nap. Just because " I´m worth it" .

Iltapäivä ja perhe kotiutuu. Lapsilla on isot omat huoneet ja koulupöydät , mutta, mutta... KEITTIÖ on kodin tapahtumakeskus ja lennonjohtotorni. Siellä on elämä kaikessa kirjossaan. Sitäpaitsi, on tosi kätsää, kun lukiolainen ja ysi voivat tehdä läksyjä ja samalla neuvoa toisiaan ja päivittää kuulumisiaan.
 Ai missäkö kuopus on? Se teki jo läksyt ja auttaa nyt mametsua ruuan laittamisessa. Tänään luvassa on vielä kunnon iltalenkki, esikoisen kuskaaminen jumpalle, keskimmäisen kippaaminen treeneihin ja yksi puhelu mametsun läheiselle. Niin ja mametsun täytyy vielä jossakin välissä tehdä yksi työjuttukin...
Taitaa jäädä isännän hommaksi tänään tuo pyykinpesu.
Tavoittena kun on, että koko perhe on nukkumassa klo. 22.00!
 
( The kitchen is the heart of the home. It´s the place where ewerything happens, where kids do their homework, mam and dad cook and I have my own place.
Have a nice monday evening!)
 
 
Rasavili

12 kommenttia:

 1. Kyllä ne lasten harrastuksiin viemiset on myös aikaa vievää, mutta kannattavaa, koska hyvät harrastukset lapsena tuovat hyvän pohjan kohti eheää aikuisuutta ja jää moni kotkotus tekemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Meillä isot tytöt ovat löytäneet harrastuksista ne parhaat ystävät. Myös me vanhemmat olemme tutustuneet. Nuorilla on meissä aikuisissa aika iso turvarinki arkeen. Yökyläilyt, reissut ym ovat turvallisia tuttujen ihmisten kanssa.

   Poista
 2. Kuulostaa niin arjelta. Jotenkin pyykin pesun jättää iltaan ja sitten niitä ripustaa narulle silmät ristissä. :) Onpas teillä kivan näköinen koira, ihanan isot korvat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävät hommat jättää vaistomaisesti viimeiseksi. Tosin, vaatteiden silitys on inhokkini nro. 1.

   Poista
 3. Onneksi muut lähtivät, niin pääsit Rasavilli pehmoiseen sänkyyn!
  Pitäähän ne koirallakin kauneusunet olla ;)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa tutulta tuo keittiö tapahtumakeskuksena. :) Meilläkin kaikilla kolmella koululaisella huoneissaan kirjoituspöydät, mutta ei ne niissä koskaan läksyjään tee tai mitään muutakaan. Kaikki tapahtuu keittiön pöydän ympärillä. Siitä minä kyllä tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on ihanaa, kun saan olla keskellä tätä teinien hulinaa! Kuopus aina välillä tulkkaa munulle, mitä tytöt tarkoittaa.
   Tämä on rakas elämänvaihe ja nautin kovasti isojen lapsien äitiydestä. Tässä on niin erilaiset haasteet ja helmihetket!

   Poista