.

.

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Sunday: what a lovely day! /// Sunnuntai, miten ihana päivä!


Tänään olemme nauttineet kivasta ulkoilusäästä. Askelia on kertynyt ihan vimmatusti, yli 16 000 ja mieli on energinen. Nyt on hyvä suunnata ajatukset jo ensi viikkoon ja sen haasteisiin. Viikosta onkin tulossa pitkä, sillä olen myös lauantain töissä.
(Today we have been outside a lot. The weather has been really nice. I have took more than 16 000 steps!)

Alelöydötkin löysivät paikkansa kotoamme. Tänään myös söimme pitkän kaavan mukaan ja "pyhäastioilla". Sunnuntaisin on kiva aina kattaa vähän juhlavammin. 
Jotta ruokaa riittäisi jatkossakin, päätin kokeilla tänään S-ketjun "kauppakassi"- palvelua. Jännäähän se oli suunnitella ostoslista ja sitten klikkailla netistä tuotteet virtuaaliseen ostoskärryyn. Loppuviikosta hurautan sitten hakemaan valmiiksi pakatut ruokakassini Raksilasta. JOS tämä oikeasti toimii, käytän palvelua jatkossakin. Meillä menee jo yksistään maitoa niin paljon, että tämä auttaa kummasti ruokakassien raahamisessa. Joo ja shampoot, pyykkipulverit, wc-paperit ja kaikenmoiset gluteenittomat kuivatuotteet otan myös niiiiiin miellelläni jonkun muun etsimänä ja pakkaamana:)

 Sitten iltapäivän kaunistelunäpertelyä: Miehen antaman hääpäiväasetelman muokkasin nyt kolmannen kerran uusiksi ja mielestäni se näyttää edelleenkin kauniilta. Minulle on tärkeää se, että joka päivä voin tehdä jotakin, mistä tulee hyvä mieli. Usein se "jokin" pitää sisällään liikuntaa, lukemista tai jotain ihanaa näpertelyä. Tänään olen saanut tehdä niitä kaikkia!
Mukavaa oli myös se, että pikkusiskoni soitteli kotimatkallaan ja saimme vaihtaa kuulumisia. Meillä on jännä, telepaattinen yhteys: olin juuri suunnitellut soittavani hänelle illan päätteeksi! Taidankin nyt siis soitella isosiskolleni. Siskot ovat minulle tosi tärkeitä ihmisiä.
Kiva oli myös vaihtaa kuulumisia lasten harrastuskavereiden vanhempien kanssa.
( I made a new flower arrangement. To me it`s important to do every day something, what makes me happy)

Päivää rytmittävät Rajttoman "KEVÄT"- levy ja Rooma-palapelin palat. Rajaton tarjoaa ihan uskomatonta tunnelmatulitusta taidokkaalla ilmaisullaan ja palapelit, no tiedättehän te, ne vaan auttavat hiljentämään vauhtia. Sitäpaitsi, niitä on tosi hauskaa tehdä koko perheen voimin ja varsinkin kohteesta, jonne olemme suuntaamassa -ööööö- 75 päivän kuluttua:)
Joten, ensi viikko: antaa paukkua! Olen niin valmis kaikkiin tarjoamiisi haasteisiin!
Rasavilin mama
ps: Tulipa nukuttua viime yönä 9,5 h. Ei ihme, jos on virtaa...

I slept over 9,5 hours last night. It is no wonder that I´m now full of energy:)

10 kommenttia:

 1. Kauppahomma toimii meillä niin, että minä annan listan Vanhalle herralle käteen ja sanon Hopi-hopi. Homma pelittää ja tulee halvemmaksi kuin jos lähtisin itse mukaan. Paha tapa tehdä heräteturhakeostoksia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tosi kätevää ja kyllä, minäkin sorrun aina heräteostoksiin...

   Poista
 2. Ollaanpa sitä oltu reippaita. Tuo kauppakassi-juttu olisi ihan hauska ja kun suunnittelee ruuat etukäteen, niin siinä tulee myös säästöä. Minä en juurikaan kokkaile viikolla, koska syömme töissä yhden lämpimän aterian ja illalla sitten vain pientä Mutta viikonloppuisin ja tietysti vapaapäivinä tykkään kokkailla pitkän kaavan mukaan. Mukavaa viikon alkua tv Liisa

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia<3
  Kivaa sunnuntaita sinne ja pirtsakkaa pian uutta, alkavaa viikkoa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle! Pakkanen vaan kiristyy. Nyt on jo -21c. Hrrr!

   Poista
 4. Ai miten ihana edelleenkin on tuo asetelma! Ja Lokki valaisin on niin kaunis....mekin olemme miettineet tuota valaisinta ruokapöydän ylle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon lokkiin ei kyllästy. Tykkään myös tuplakuplastA, jonka hankimme jouluksi. Valaisimet ovat tärkeä juttu, kun puolet vuodesta on kylmää ja pimeää;)

   Poista
 5. Ihania tunnelmia ja kuvia ja oi miten kaunis taulu ylimmässä kuvassa. <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Taulu on minulle rakas. Se on isäni maalaama. Isä on tehnyt minusta myös muotokuvan. Hmmmm, uskaltaisinkohan joskus kuvata sen...

  VastaaPoista