.

.

tiistai 20. tammikuuta 2015

Tuesday: Freezing day! /// Jäätävä tiistai!

Ihmiset, ne juoksee ja touhuaa. Hätäisesti käyvät syömässä ja nukkumassa. Minä tarkkailen ja nautiskelen ja vaikka en osaa teille sitä aina kertoakaan, tiedän yhtä suun toista teistä ja maailmastanne.

Tänään nautin takan lämmöstä ja pehmeästä sohvasta. Ulkolenkit ovat inhoja: korviin tuulee ja mahan alus on jäässä. Mamma suostuu moneen pikkupisulenkkiin pitkien kävelyjen sijaan. Jee, tämä on Rasavilin luksus eloa:)Töissä klo. 8-16.00. Sitten talla pohjassa kotiin ja ruuan laittoon ynnä Rasavilin kanssa lenkille. Mies hakee esikoisen töistä ja syömään päästään noin klo. 18. 00.
Ulkona on jäätävä sää. Mittari näyttää -23c ja kaiken kruunaa kylmä tuuli. Tänään ei askelia kerry minkään vertaa. Rasavilikin tunkee kuonoaan syvemmälle viltin sisälle.
Haemme miehen kanssa vuoron perään puita takkaan. Ihana takka. Ihana lämpö!
 
Pyykitkin on tullut laitettua koneeseen ja nyt siirrän ne kuivausrumpuun. Keskimmäinen on kotiutunut treeneistä, mukavaa. Käväisen suihkussa ja lisään päähän tehohoidon. Pitkä tukka vaatii extrahuolenpitoa näin talvisin.
Laittelen iltapalaa ja kuuntelen kuulumiset. Yhdessä istutaan iltsikan ääreen.
 
Yhdeksän maissa Rasavili pääsee vielä "postilaatikkopisulle" ja me miehen kanssa suunnittelemme huomisen kuskauskuviot.  Lisäämme ehkä vielä pesällisen puita takkaan.

( Today the weather is really freezing. It`s -23c and windy.
I dont want to do sports there. It`s too cold.
Rasavili-dog is freezing.
I am freezing...
We take our places near to fireplace and enjoy.
It`s wonderful to warm up by fireplace. )Hyvää yötä täältä Villa Kardemummasta!

3 kommenttia:

  1. Huh...et usko kuinka nautin tästä vuorotteluvapaasta :)

    VastaaPoista
  2. Onnekas Rasavilli, kun saa nauttia takan lämmöstä ja pehmeästä sohvasta! Mielelläni vaihtaisin osia hänen kanssaan ;)

    VastaaPoista
  3. Ja sitten puhutaan koiran elämästä, niin kuin se olisi kurjaa;) rasavili kölläilee selällään sohvalla ja näyttää perin onnelliselta. Ei stressi purista nti. Pötkyläistä.

    VastaaPoista