.

.

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Poppanen goes Helsinki


Outi Outi`s life blogista kysäisi, tohtisinko näyttää käsilaukkuhaasteessa Poppasen sisältöä. Koska olen huomenna lähdössä työreissuun, Poppanen oli suolistettava lomaa edeltävästä kaaoksen tilasta. Ja tältä se kamaluus nyt sitten näyttää...
Poppanen on siis varsin tilava Anna Fieldin kangaskassi, joka kätkee sisälleen  paljon rompetta. Huomaathan toki, että pikkulaukkuni "maantiekiitäjä" on normaalisti myös Poppasen sisällä? Nyt maantiekiitäjä on jo putsattu reissua varten ja sen sisältä löytyy mm. lompakko ja siviilipuhelimeni.
Nyt kassista löytyivät: perhoshuivini, Ateneumin pikkukassi, jossa pidän työpuhelinta, henkilökorttia ja työpaikan avaimia, muistivihko ja kynä, wc-paperia nuhaiseen nenään, tears again-suihketta kuiviin silmiin, pakasterasia, Dan Brownin pokkari, apilapussukka, Mynthonin purkkaa nuhanenälle ja tsadaa: KAURAHIUTALEITA!
Allekirjoittaneella on aina gluteenitonta pikapuuroa väskassa, sillä kun nälkä iskee, ei todellakaan aina ole varmaa, että tarjolla on gluteenitonta syötävää. Varaudun siis pahimpaan ja pidän safkat mukana:) (Kuulostaa tosi säälittävältä- noloa!)
Kaurahiutaleiden lisäksi nämä kaksi kapistusta vaatinevat lähempää tarkastelua?
Pakasterasia kätkee sisälleen pari muistitikkua. Ne kaikkein tärkeimmät luennot pidän maantiekiitäjässä aina valmiina. Nämä ovat tikkuja, joissa työstetään materiaalia.
Ja sitten apilapussukka. Särkylääkettä, flunssakarkkeja, suuvettä ja i say pyyhkeitä ynnä huulipunaa.
Nyt täytyykin aloittaa sisällön karsiminen. Ihan kaikkea Poppasen tavaraa en aio Helsinkiin raahata.
 
Mukavaa illan jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Sä olit niin rohkea kun leväytit Poppasen koko kansan nähtäväksi. Hatun nosto siitä ☺

  VastaaPoista
 2. Kaikki tarpeellinen löytyy naisen kapsäkistä :)

  VastaaPoista
 3. Täältä myös hatun nosto! Ja tosi tilava laukku. Joka lähtöön saa tavaraa mukaan. :)

  VastaaPoista
 4. Poppaseen siis mahtuu kaikki tarvittava :) Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Poppanen on uskomaton tilaihme!
  Täällä Helsigissä on pohjoisen tyttö ihmeissään. Täällähän on kevät! Arvatkaas vaan, onko toppis hieman kuuma...

  VastaaPoista
 6. Niin kiva haaste ja kyllä se vaan naisia kiinnostaa mitä muut naiset pitävät laukuissaan. Yllättävän samanmoista menoa kaikilla. paitsi omani aikamoinen roskis. :)

  Upeaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 7. Toisten käsilaukkujen sisällön tirkistely on hauskaa. En tiedä mikä siinä oikein on niin mielenkiintoista, ehkä se että laukuista tosiaan löytyy kaurahiutaleista rintaliiveihin ja kaikkea siltä väliltä. Jokaiselle tavaralle hyvin järkevä selitys tietysti!

  VastaaPoista