.

.

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Voi mikä kirppishulina!


No niin, nyt on käyty myös asiakkaan roolissa tsekkaamassa Oulun uusin kirppis Tapsitiellä, Ruskossa. Olipa mukavaa käydä kerrankin kirppiksellä, jossa oli tilaa liikkua! Pölyallergikkona arvostan myös sitä, että tilassa on kunnon ilmastointi. En ollut ihan niin tukossa, kuin normaalisti kirpparirientojeni jälkeen. Ylivoimaisesti eniten kirpulla oli myynnissä pienokaisten ja heidän äitiensä vaatteita ja varusteita. Itse jäin kaipaamaan sisustusesineitä, mattoja ja huonekaluja. Ehkäpä niitä saadaan kirpulle ajan kanssa?

Omat koon 40 syys- ja talvivaatteeni olivat käyneet hyvin kaupaksi. Hengarit olivat typötyhjinä! Kävinkin tästä innostuneena eilen läpi myös kesävaatteeni ja vein heti aamusta paikalle 92 Gudrun och Sjödenin, Celian ja Anna Fieldin ihania kesämekkoja. Luovuin myös ihanasta, pirtsakasta mustavalkoisesta pallopuserostani, joka on ollut ihan kestosuosikkini. Parit vähän käytetyt mustat korkkarit löytyvät niin ikään nyt paikaltani. Vein paikalle myös viime kesänä ostamani sisutustikkaat ja keittiössä näkemänne Basilicum ja Rosmarinium- yrttiruukut. Niin ja sieltä löytyy vielä se kaunis, käyttämätön ,kankainen viirinauhakin.
Menkäähään ostoksille, mutta varautukaa ruuhkaan. Liikkeellä on julmetusti väkeä:)
 
Rasavilin mametsu

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta kirpparilta! :) Ja hienoa, että vaatteetkin on löytäneet uudet omistajat! :)

  Mä en ole aikoihin käyttänyt tuontapaista kirpparia kuin ostajana (enkä kyllä sellaisenakaan ihan liian pitkään aikaan!) vaan käynyt (lastentarvike)kirpputoritapahtumissa myymässä. Me järjestetään semmoinen täällä meidän kylällä parin viikon päästä ja pöytä onkin varattuna. En tosin itse ehdi toimia myyjänä kun oon muuten järjestelyhommissa, mutta jospa sieltä lähtisi tavaraa kiertoon!

  VastaaPoista
 2. Täytyypä ensi tilassa käydä katsastamassa tuo kirppis. Olisi kyllä itselläkin paljon vaatteita, joita voisin viedä myyntiin ja muutakin.

  VastaaPoista
 3. Minä en vielä uskaltautunut mukaan hulinaan, koska Nuori rouva varoitteli tunnun kassajonoista. Ja minähän en kirpparilta ulos pääse ilman kassaa ;)

  VastaaPoista
 4. Itsekin tulee otettua kirpparipöytä pari kertaa vuodessa. Saa kummasti taas tilaa kaappeihin ja tavaraa kiertoon. Hyvää myyntionnea sinne sinulle.

  VastaaPoista
 5. Täytyypä laittaa nimi ja osoite muistiin sillä ensi viikonloppuna sinne päin suunnistan ja mietinkin juuri missä kaikkialla kannattaisi käydä :)

  VastaaPoista
 6. Kun täältä Vuokatista selviän, niin meen käymään siellä kirpparilla :)

  VastaaPoista
 7. Hienoa kun vaatteesi ovat menneet kaupaksi.Ja miksei ois,varmasti kivoja vaatteita.Nyt lomaviikolla siellä riittää varmasti hulinaa..Uusi kirppis vetää väkeä.Minäkin katselen mieluiten kirpputoreilta sisustusesineitä,kodin tekstiilejä ym.Ja vanhoja tavaroita bongailen myös.

  VastaaPoista