.

.

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Koiruuksia kerrakseen!


Rasavili sai " Nemon, Lunan ja Nugan "-blogin Nemolta koiramaisen haasteen, johon tietysti tartumme per heti! Ja näin se homma menee:
 
  1. OLEN...miss. Rasavili, lähes kuninkaallinen corgineiti Oulusta.
 
2. PARHAAT PÄIKKÄRIT NUKUN...tietysti isännän ja emännän sängyn päällä olevalla turkispeitolla. Joskus sujahdan kauneusunille myös nti.19v.n vuoteeseen. Nti. ei tosin tykkää siitä...

3. PARAS KAVERINI ON...naapurin pokakoira KAMU. Kamu on ihana musta pörrökasa<3
 
4. JOS SAISIN VALITA, RUOKAKUPISTANI LÖYTYISI AINA... naapurin keittämää Yrjölän puuroa ja mummin tuomia nakkeja. NAM!
 
5.KUN MINUA PYYTÄÄ TUOMAAN LELUA, KANNAN OMISTAJANI ETEEN...jonkun ihanista "syttyräpyttyröistäni". Minulla on puolitusinaa köysisolmua kaikissa sateenkaaren väreissä.
 
6. KOTIHIIRI,AGILITYKIITÄJÄ VAI NÄYTTELYIDEN PALKINTOHIRMU? Minä olen Rasavili the taskuraketti:)
 
7. MIKÄ MUISTO TAI TAPAHTUMA ON JÄÄNYT PÖRRÖISESSÄ ELÄMÄSSÄSI PARHAITEN MIELEEN? Varmaan se, kun löysin vapaana juostessani metsästä aivan IIIIIIIHANAN kakan! Pyörin ja piehtaroin siinä niin, että jopa korvasuppiloni olivat pullollaan ko. ihanuutta. Kauniina ja hyvälle tuoksuvana kirmasin sitten emäntäni luokse ja mitä se onneton tekeekään!!! Yökkii ja vie minut suihkuun! Silloin kyllä hieman harmitti. No, ihania joka viikkoisia juttuja ovat lauantain ja sunnuntain pitkät vapaana juostavat metsäretket ja hullut ulkoleikit naapurin Kamun kanssa.
 
8. KENET BLOGOSFÄÄRIN KARVATURREISTA HALUAISIT TAVATA? Olen vähän sellainen neitokainen, että tulen parhaiten toimeen poikien kanssa. Kaikki leikkimisestä, spurttailusta, piilosilla olemisesta ja toisaalta syömisestä ja päikkäreistä nauttivat poikakoirat ovat huippu seuraa!
 
Nyt tämä tyty aloitta luksusloman. Perhe lähtee reissuun ja minua hoidetaan naapurin Kamun johdolla. IHANAA! Siellä on maailman paras ruoka ja Kamulla huippuleluja!
 
Koiramaisen nastaa pääsisäistä kaikille!
 
Rasavili ynnä sen mametsu

8 kommenttia:

 1. Ihana pieni muru ♥ Paljon rapsutuksia ja pääsiäisherkkuja Rasavilille ja ikimuistoista matkaa muulle perheelle! Iloista pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
 2. Ja Rasavili tietää sen:) on aika hupaisaa, että kun kaivan kameran esiin, se alkaa poseerata!!

  VastaaPoista
 3. HAU HAU pääsiästoivotukset teille <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa pääsiäisreissua teille! Ja Rasavilille huippua aikaa Kamun kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Kiva haaste ja mukavaa lomaa teille kaikille! :)

  VastaaPoista
 6. Hih, suloisia vastauksia suloiselta <3 Ihanaa lomaa teille... ja tietty Rasavilille bestiksen kanssa!

  VastaaPoista