.

.

maanantai 12. lokakuuta 2015

Päivä 2: restaurointia ja ruusuja (monday: some make up and roses)

Niin se vaan on, että kun vuosia on plakkarissa 40 ja risat, täytyy aamuisin kasvojen restauroinnissa ottaa jo järeämmät aseet käyttöön. Myönnän rehellisesti öisin wc.ssa käydessäni välttäväni peiliin vilaisua. Sieltä katsoo yllättävän vanha pörröpää, joka muistuttaa jollain tavalla Lenita Airiston ja Muumien Mörön risteytystä. IIIIIK! Uusin täsmäaseeni on tämä Dermosilin kolmen vaihtoehdon peitevoide. Keltaista tummiin silmien alusiin, vihreää punotuksiin ja ihon väristä muuten vaan. Ehkä se vähän edes tasoittaa naamataulua? Angry Birs- puolustuksella puolestaan porskutan edelleen ilman minkäänlaista lentsua. Muut kaatuvat sängyn pohjalle, mutta tämä vihainen lintu senkun jatkaa lentoaan!

Elinvoimaa voi lisätä monin tavoin. Kasvarissa jaoin hieman ruohosipulia ja rosmariinia pieniin istutuspurkkeihin ja toin sisälle vesiviljelylaitteeseen. Reilun kuukauden ko. yrtit ovat nyt sulostuttaneet keittiötämme. Kasvua ylläpitää laitteen kasvilamppu ja vedessä kiertävät hivenaineet. aika kätevää.

Tänään vietin oikein antoisan koulutuspäivän ja nautin kollegoiden tapaamisesta sekä hyvistä keskusteluista. Kouluttaja tarjosi meille kakkukahvit ja ilokseni myös minun gluteenittomuuteni oli huomioitu herkullisen leivoksen muodossa. Yleensä en herkkuihin sorru, mutta nyt oli ihan pakko. Niin hyvältä tuo leivos näytti ja juu, maistui myös. Kotiin hurautin postin kautta, sillä esikoiselle Turkuun piti postittaa pieni kirjapaketti.
Kotona minua odotti ruusuinen yllätys. Mies oli käynyt ostamassa kimpun keittiön pöydälle. Kukat piristävät tehokkaasti arkea ja yleensä ostan viikonlopuksi kimpun. Nyt sinnittelin ilman ja se näemmä kannatti, koska mies oli ostanut tällä kertaa kukkaset. Sanoi, että nämä jotenkin vaan kuuluvat niin asiaan:)
Huomenna palaan normaaliin työtehtävääni akut täynnä virtaa ja reppu pullollaan tämän päivän materiaaleja. Enää neljä työpäivää lomaan- JEE!

10 kommenttia:

 1. Ihana mies kun ostaa ruusuja.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Koulutukset tuo kivaa vaihtelua ja monesti myös mukavia, uusia juttuja töihin käytettäväksi! Ollaankohan me samalla alalla?
  Ihan mahtavaa, että miehesi osti sulle ruusuja! Omani on lähes lopettanut, koska ostan kukkia lähes joka viikko itse.:D Ihan oma syy..;D Vielä neljä päivää ennen lomaa, jaksetaan, jaksetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulutuksissa on sekin hyvä puoli, että pääsee usein oman organisaation ulkopuolelle. Sulloin ei tule hoidettua kännykällä työasioita samalla. Tämä viikko on oikein ruhtinaallinen näiden asioiden suhteen, sillä torstain vietän pohjoisessa työmatkalla:)

   Poista
 3. Minä tilasin juuri Dermosilin peitevoide-duon, joku ihme finninaama tuijottaa peilistä vaikka mittarissa 35v. Ärh. Mutta siis tosi hyvältä tuntuu tuo tuote, eikun peittelemään ;)

  ps. blogissani on sinulle haaste

  VastaaPoista
 4. Ihania ruusuja! Peitevoiteet ovat kyllä ykkösjuttu meikeissä! Touhukasta tiistaita!

  VastaaPoista
 5. Itsellenikin tarvitsisin tummille silmänalusille jotakin peittävämpää ja couperosaiholle myös.
  Kiva tuo kasvari.

  VastaaPoista
 6. Ihana mies kun tuo ruusuja <3. Toimiiko tuo Dermosilin tuote? Olen sitä työpaikan kahvipöydässä esitteestä katsellut, mutta en ole vielä tilannut...

  VastaaPoista
 7. Kiva, kun mies muistaa kukkasilla! Minunkin mieheni ostaa kukkasia aina silloin tällöin ja varsinkin, kun mulla alkaa loma ja mukana on tietysti skumppaa. Kiva tuo sinun kasvilaatikkosi ja hyvin tuntuvat kasvit viihtyvän.

  VastaaPoista