.

.

keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Päivä 4: mekkoja ja moppausta ( a new dress)


Tänään oli mukavan vauhdikas päivä töissä. Aika kului siivillä. Läheisin työkaverini täytti vuosia, joten vielä kerran PALJON ONNEA!!! Kotiin pääsin sujahtamaan vikkelästi pojan koulun kautta ja sitten vaan pikasiivousta tekemään. Olen huomenna työreissussa, joten perinteinen torstain siivouspäivä jää väliin. Päädyin tänään pikasiivoukseen ja sitten kunnolliseen jynssäykseen perjantaina. Oma nenäni on niin herkkä, että siivoan kerran viikossa oikein vimmatun perusteellisesti ja välillä imuroin pari kertaa. Tämä varsi-imuri on pikasiivouksessa paras kaverini. Siinä on jopa "ajovalot", joten yksikään pölypallero ei pääse karkuun. Lisäksi siinä on irroitettava pikkuimuri tekstiilisuuttimineen. Sillä esim. sohvan imurointi on todella helppoa. Suosittelen lämpimästi, eikä ole edes maksettu mainos:)

Syyslomalla lähdemme jälleen pienelle reissulle ja pyykkäys alkoi tänään. Mekot ovat mielestäni edelleen maailman ihanimpia vaatteita ja uusin mekko-ostokseni pääsee ehdottomasti reisssuun mukaan. Tämä mekko istuu tosi kauniisti ja on ihanan tuntuinen päällä. Kangas on samettimaisen pehmeä ja laskeutuu kauniisti. Myös värit ovat niin mieleeni.Mekon kaverina olen pitänyt Turun Indiskasta ostamaani pompulahuivia. Se lämmittää tarvittaessa mukavasti hartioita.
 
Nyt lähden viimeistelemään salaatin ja ottamaan kasvispihvit pois uunista. Tarkoitus on ehtiä illan aikana miehen ja Rasavilin kanssa vielä lenkille ja sitten katsommekin koko perheen voimin rouva ministerin. Se onkin ainoa ohjelma, jota nykyään katson. Suomen kaunein koti ryökäle kun ei tänä syksynä sitten alkanutkaan...
 
Mukava, harrastuskuskausvapaa ilta siis tiedossa. Poikakin tuolla tyytyväisenä istuu hieontatuolissa ja lukee enkun kokeisiin. Nautiskelija:)

8 kommenttia: