.

.

perjantai 16. lokakuuta 2015

Päivä 6: Loma alkaa ja taivas on kauneimmillaan!Iltalenkki Rasavilin kanssa tuppasi hyytymään kuvauskeikaksi kännykällä. Taivas oli upea! En koskaan lakkaa ihmettelemästä luonnon monimuotoisuutta. Tämä on parasta taidetta.

Nuorisolla on yökylävieraita syysloman alun kunniaksi. Järjestin jätskibaarin ja jääkaapista sai valita limpparitölkin kyytipojaksi. Äklömakeaa, mutta sallittakoon tämän kerran. Juu ja Rasis on menossa mukana. Aina!

Prismasta löytyi vielä sieviä jätskikippojakin tarjoiluun. Kynttilöitä olen puolestaan sytytellyt eri puolille taloa pitkin iltaa. Jopa saunaan. Nuoriso saunoikin oikein urakalla ja taisivatpa vilvoitella takaterassilla myös. HRRR!
Ihan kohta laitan vielä takkaan tulen ja käperryn viltin mutkaan lukemaan. Ihana ajatella, ettei aamulla ole kiire mihinkään. Toki toivon, että huomenna on kaunis ilma ja että voin lähteä piiiiitkälle lenkille metsään. Ihan upeaa, että nyt on LO-MA!

7 kommenttia:

 1. Taivas näytti tosiaan upealta tänään iltasella! Teillä on siellä ihanan rento lomameininki,nauttikaa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä lomaa on niin odotettu! Nuorimmainen kertoi, että koulun välituntikellon soidessa viimeisen kerran, jopa ope oli sanonut " nyt alkaa viikon vapaus!". Juuri näin:)

   Poista
 2. Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa!! Innolla odotan lomapostausta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tiistaina startataan ihan pienelle lomaselle. Vain Rasavili jää kotiin kera hoitajan.

   Poista