.

.

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Päivä 7. Mööbleerausta


Lauantaina saimme tehtyä niitä rästiin jääneitä pikkuhommia, joita omakotitalossa riittää AINA. Yleisön pyynnöstä minä sain keskittyä telkkari/vierashuoneen mööbleerauksen. Tila on ihana, mutta tv:n katselu tapahtui rautasohvalta ongelmallisesti kenottaen. Telkkari vaihtoi paikkaa, viherkasvit lähtivät ja tilalle tuli yksi tuoli.
Nyt huoneessa voi katsella telkkaria ja minä voin kutoa tuolissa lampun valossa. Huoneeseen mahtuu majoittumaan kolme vierasta, sillä rautasohvasta saa parisängyn. Lisäksi sohvan alta löytyy Askon taittopatja. Kätsää!
Vaihdoin huoneeseen myös maton ja toin tuohon pöydälle silmäniloksi Pentikin härpäkkeitäni. Huoneen tunnelma pysyi edelleen rauhallisen seesteisenä. Oikeastaan tunnelma vain parani ja tila on entistäkin harmonisempi. Tykkään!
Mies keskittyi sillä välin lamppushown toteuttamiseen. Vihdoinkin tuplakuplassa on virta! Tykkään niin näistä Yki Nummen valaisimista. Tämäkin näyttää upealta ja valaisee tosi lempeästi.
Illan aikana piipahdin Kodin Ykkösessä tsekkaamassa, josko siellä olisi myynnissä Iittalan aitio-hyllyä. Ei ollut ja muutoinkin koko keikka oli pettymys. Mitä maailmassa on tapahtumassa Oulun Kodin ykköselle? Tuntui, ettei siellä ollut tavaraa eikä henkilökuntaa?! (Kassoille kiitos kuitenkin pirtsakasta asiakaspalvelusta)
 
Huomenna vuorossa on mm. vapaaehtoistöitä ja metsälenkkejä. Pihaistutuksetkin ajattelin tekaista.
 
Huomiseen!

4 kommenttia:

 1. Viihtyisän näköinen vierashuone.
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen huone! Ihana kun on erikseen vierashuone, meillä ei toistaiseksi ole, toisaalta eipä meillä kyllä käy yövieraitakaan muuta kuin lapsilla...

  VastaaPoista
 3. Onpa kivan ja viihtyisän näköinen huone! Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista