.

.

lauantai 10. lokakuuta 2015

Parasta just nyt ja tieodoitusta tulevasta


My life and my style-blogista nappasin idean listata juuri tässä hetkessä tuntemiani "hyviä virtauksia". Positiivisuus on oikeasti energisoiva voima!
 
- Lauantai on ollut ihanan ulkoilupainotteinen päivä. Olen metsäillyt Rasavilin ja mieheni kanssa, tehnyt pihatöitä ja käynyt tyttären töiden aikana Raksilassa kävelylenkillä ihastelemassa vanhoja puutaloja. Jos joskus voitan lotosta, ostan yhden niistä!
 
- Sain soitettua parille minulle tärkeälle ihmiselle ja päivitettyä kuulumisia. Tuntuu hyvältä, kun ympärillä on rakkaita ihmisiä.
 
- Lapset ovat terveitä ja heillä on elämässään kaikki mahdollisuudet käytettävissä. Olen ihanien nuorten onnellinen äiti.
 
- Viimeinen viikko ennen syyslomaa käynnistyy ja ODOTAN LOMAA kuin lehmä uutta laidunta. Töitä taas paiskittu olan takaa ja pää ja sydän kaipaavat kuorman tyhjennystä. Ihanaa päästä tuulettumaan hetkeksi. Sitten onkin taas virtaa vaikka mihin ja into piukassa.
 
Niin ja sitten se tiedoitus tulevasta. Aloitan huomenna jälleen" Viikko elämästäni" - päivitykset. Syy tähän on varsin henkilökohtainen. Olen monesti juuri näin hieman ennen syyslomaa melkoisen huonouninen ja vuosi sitten pohdin kovasti syytä tähän. Silloin päätin tsekata blogispostausten kautta viikkoani "objektiivisten lasien läpi". Saas nähdä, onnistuuko ja toisaalta, saas nähdä, mistä energiasyöppö löytyy:) Ehkä se vaan on sitä, että todellakin mennä tohotan viimeiseen asti pitelemättömänä pyryharakkana...
 
Mukavaa illan jatkoa!

12 kommenttia:

 1. Ihana postaus, tulinpa itsekin hyvälle mielelle tästä! ♥ Ihanaa kun välitit hyvää mieltä myös ympärillesi!!

  VastaaPoista
 2. Minulla on vain perjantai vapaata ja se jo tuntuu luxukselta näin rankkojen työviikkojen jälkeen.
  Mukavia lomapäiviä myös sinulle ja ihanaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pidennetty viikonloppukin aina välillä on voimaannuttava. Kun ikää on 40 ja risat, sitä vaan tarvitsee fyysisestikin taukoja tohina-arkeen.

   Poista
 3. Kivoja asioita olet löytänyt! Viikko elämästä päivitykset ovat varmasti kivoja :) Toivotaan, että syysloma korjaa unia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yleensä tosiaan nukun todella hyvin. Tympii siis nämä pari kertaa vuodessa toistuvat huonon unen pätkät. Onneksi ne kestävät yleensä max pari viikkoa. En voi kuvitellakaan arkea, jos uni olisi toustuvasti katkonaista. Kauheaa!

   Poista
 4. Pitäisi itsekin enemmän muistaa soitella ystäviä!Ihanaista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on moni ystävä jäänyt ruuhkavuosissa matkan varrelle. Se harmittaa nyt. Yritän siis pitää kiinni näistä rakkaista jäljelle jääneistä:)

   Poista
 5. Kivoja juttuja. Mullakin alkoi loma, ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaista lomaa!!! Minä rutistan vielä viisi päivää ja sitten se alkaa:)

   Poista
 6. Kiva postaus ja onnellisuuden aiheita tulisi muistaa useammin ja olla kiitollinen, että asiat on hyvin!
  Kivaa, kun sulla pian loma ja voit latailla akkuja:)
  Uusia posteja ootellessa, leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 7. Mukavaa sunnuntaita myös sinulle!
  Onnellisuuden äärelle on tosiaan aina välillä hyvä pysähtyä ja nauttia. Monesti kun sitä tarttuu vain epäkohtiin ja jättää kaiken hyvän huomiomatta. Sellaisia me ihmiset kai vain jotenkin perusluonteeltaan usein olemme?

  VastaaPoista